Mutatjuk, hol mérnek holnap sebességet a környékünkön

Speedmarathon 2022 elnevezéssel 24 órás sebesség-ellenőrzést végez a rendőrség Békés megyében (is). Erről a következő információt tette közzé az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2022. március 24-én 6 órától 2022. március 25-én 6 óráig 24 órás sebesség-ellenőrzést hajt végre a rendőrség.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az érdeklődők az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait megyénkénti bontásban a mellékelt táblázatokra kattintva találhatják meg.

A rendőrség köszöni az állampolgárok együttműködését és segítségét.

… áll a a sajtóanyagban, amihez tartozik egy melléklet is, de a rendőrség is humoránál van, az álló táblázatot egy fekvő oldalon helyezték el, még 32″-os monitoron sem olvasható.

Mindig is értetlenül álltunk az előtt, hogy miért jelentik be előre, hogy hol és mikor mérnek, de bárcsak ez lenne az egyetlen, amit manapság nem értünk, ugyanakkor bevetettük az Origó kattintásmágnesét a címünkben: szóval mutatjuk…

Szarvas (lakott területen), Csabai út 3. 18:40-20:10
Békésszentandrás (lakott területen), Fő út 71. 20:20-21:50
Békésszentandrás (lakott területen), Fő út 102. 22:00-23:30
Szarvas (lakott területen), Csabai út 3. 00:40-02:10

Két férfi, egy pad, Boronyák Gergely és Timkó János Edward Albee Zoo Story-jában

Két férfi egy padon

Dr. Fest Sarolta Katalin prof. emerita

Dr. Fest Sarolta Katalin prof. emerita Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetésben részesült