in ,

Kecskeméten zártak U10-es jégkorongozóink

U10-es korosztályunk utolsó tornáját szombaton a kecskeméti jégpályán játszotta. Ellenfeleink a KESI Sólymok (Kecskemét), a Dunaújvárosi Acélbikák és a Szolnoki Orcas csapatai voltak. A szabályok alapján az Acélbikákkal kellett két mérkőzést játszanunk.

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata ellen kezdtünk. A nagy múlttal rendelkező ellenfelünk agresszív játékkal próbált ránk ijeszteni, de álltuk a sarat. Első félidőben szerzett egygólos előnyüket sikerült kiegyenlítenünk és végül döntetlennel zártuk a játékot.

Második mérkőzésünket a KESI Sólymok ellen játszottuk. A hazaiak minden korosztályban kiemelkednek a mezőnyből, sajnos ez itt sem volt másképp, de legalább sikerült gólt ütnünk ellenük.

A harmadik meccset ismét a dunaújvárosiakkal játszottuk, minden ott folytatódott, ahol az első összecsapásnál abbamaradt, csak most mi vezettünk és ők egyenlítettek ki.

Utoljára a Szolnoki Orcas csapatával csaptunk össze; velük még ebben a szezonban nem találkoztunk. Sikerült rájuk erőltetni akaratunkat mind a két félidőben, így győzelemmel zártuk az utolsó hivatalos tornánkat.

Eredmények:
Szarvasi Jégkorong SE – Dunaújvárosi Acélbikák 5:5
Szarvasi Jégkorong SE – KESI Sólymok 3:11
Szarvasi Jégkorong SE – Dunaújvárosi Acélbikák 6:6
Szarvasi Jégkorong SE – Szolnoki Orcas 6:4

Kapus: Kozák Viktor

  1. sor: Kepenyes-Darida Alex, Tóth Zalán, Urbancsok Mihály
  2. sor: Bohák Adél, Együd-Kovács Lana, Kovács Zsófi, Sovány Berzsián
  3. sor: Molitorisz Lilla, Liska Dani, Tóth Luca, Urbancsok Kata

Kohut Pál edző

Szavaz a békésszentandrási testület

Ha csak egy kérdés erejéig is, de patthelyzet a szentandrási testületben

Az Andragória (piros) és az FC Gold csatája a 7. helyért

Alsóházi helyosztókon túl, jön a döntő