in ,

A Szakma Sztárja nálunk ragyog

Lengyel Ferenc 11. osztályos tanuló a Szakmai Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjében második helyezést ért el
Lengyel Ferenc 11. osztályos tanuló a Szakmai Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjében második helyezést ért el

Újra van országos szakmai versenyen kiemelkedően teljesítő diákunk Lengyel Ferenc 11. osztályos tanuló személyében.

Feri az érettségi megszerzését követően kezdte meg asztalos tanulmányait három évvel ezelőtt a GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban. Már akkor kitűnt társai közül alázatos, csendes, visszahúzódó, de még az online oktatás időszakában is példamutató munkájával, teljesítményével. Szakmai tanulmányait végig kitűnő eredménnyel végezte.

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny területi írásbeli válogatóján első helyezést ért el, majd a második fordulóban a gyakorlati tudásával biztosította, hogy bejuthasson az országos döntőbe.

A kétnapos, április 23-24-én Budapesten megrendezett országos versenyen második helyezést ért el, megkoronázva ezzel középiskolai tanulmányait. A szakmai felkészülést iskolánkban Verasztó Zoltán, a gyakorlati helyen pedig egykori kollégánk, Csikász Pál segítette.

Feri emberi és szakmai kiválóságát a ballagáson a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány 60.000 Ft-os Székely Mihály Díjban ismerte el.

Bár nagyon szerény fiatalemberről van szó, Ferinek mégis nagyszerű ambíciói vannak: az emelt érettségi megszerzése után a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karán szeretné folytatni szakmai tanulmányait, amihez sok sikert, jó egészséget és kitartást kívánunk.

Bődi Etelka

Gyulai gólöröm

Somogyi János: Gratulálok a gyulaiaknak!

Dr. Demeter László, Kitajkáné Szántai Mária és dr. Tirják László leleplezi az emléktáblát

Ünnep a Vajdában