Gyulai gólöröm
Gyulai gólöröm (Fotó: Kovács Bence)
in ,

Somogyi János: Gratulálok a gyulaiaknak!

Kiegyenlített első félidőt hozott a Békés megyei I. osztály felsőházi 6. fordulójának rangadója, amin a Szarvasi FC 1905 a Gyulai Termál FC-t fogadta. Már-már a szünetet várták a csapatok, amikor egy beadás az egyik védőről Furár elé pattant, aki élve a váratlan lehetőséggel, előnyhöz juttatta a szarvasi csapatot. A szünet után a gyulaiak az első támadásukból egyenlítettek, ami megzavarta az addig stabil hazaiakat. Feldobta viszont a látogatókat, akik egyértelműen átvették a játék irányítását, és a kidolgozott helyzetek, illetve a védelmi hibák kihasználásával fontos győzelmet arattak a második hely megszerzése szempontjából. A második félidőre érthetetlenül visszaeső Szarvas előtt ebben az időszakban nem adódott gólszerzési lehetőség.

Szarvasi FC–Gyulai TFC 1–4 (1–0)

Szarvas, 350 néző. Vezette: Hajdú Imre.

Szarvas: Kasik – Bány, Zima, Polonszki, Zahorán (Varga I.), Furár, Deli, Kiri M., Juhász, Simon R., Magyar (Pilán). Edző: Somogyi János.

Gyula: Molnár – Nagy S., Szabó Á., Kukla Zs., Nagy G., Kovács Zs., Trescsula, Bánfi (Zsilák Mátyás), Nyéki, Palik (Vágási), Kiss T. Edző: Sajben Gábor.

Gólszerző: Furár (43.), ill. Kiss T. (47.), Trescsula (62., 90.), Bánfi (78.).

Jó: Kiri M., Bány, Simon R., ill. az egész csapat.

Somogyi János: – Remek első félidei teljesítmény után sajnos nincsenek véletlenek. Az elmúlt heti edzéslátogatottságunk visszatükröződött a mai játékunkban. Gratulálok a gyulaiaknak!

L. J.

Fotó: Kovács Bence

Ballagó osztály a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban 2022. április 30-án.

Búcsúzás a Vajdában

Lengyel Ferenc 11. osztályos tanuló a Szakmai Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjében második helyezést ért el

A Szakma Sztárja nálunk ragyog