Menu
in ,

Mustáros-répás pulykaragu

Mustáros-répás pulykaragu

Mustáros-répás pulykaragu (Fotó: Gallicoop.hu)

60 dkg combfilé
1 fej hagyma
1,5 dl fehérbor
1 ek dijoni magos mustár
2,5 dkg vaj
4 szál sárgarépa
Só, bors
2 ek tejföl
Olaj
A körethez: rizs

A húst falatnyi darabokra vágjuk. Nagy, magas falú serpenyőben olajon megpirítjuk és félretesszük. A hagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a húst, a mustárt, felöntjük fehérborral, és puhára pároljuk. A végén hozzákeverjük a tejfölt, és átmelegítjük.

Főtt rizzsel tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Fotó: Gallicoop.hu)

Exit mobile version