in ,

Az NBIII-as Jászberény ellen döntetlen edzőmérkőzés

Polonszki Patrik és Remili Mohamed a Szarvasi FC 1905 Jászberényi FC elleni edzőmérkőzésén 2022. július 13-án
Polonszki Patrik és Remili Mohamed a Szarvasi FC 1905 Jászberényi FC elleni edzőmérkőzésén 2022. július 13-án (Fotó: Babák Zoltán)

A Jászberényi FC ellen léptek pályára a Szarvasi FC 1905 labdarúgói. A visszatérően itt edzőtáborozó, masszív NBIII-as csapatban játszott az NBI-ben sok szezont eltöltő Remili Mohamed is.

A felkészülési mérkőzésen 0-0-ás végeredmény született. Az osztályoknak megfelelő játékképet mutatott az első negyedóra. Több helyzetet is kidolgoztak a jászberényiek, de kapufánál tovább nem jutottak. Volt olyan akció, amiből a biztos góltól mentette meg a hazaiakat Zahorán Balázs szinte a gólvonalról vágta ki a labdát. Az első negyedóra után eltűnt a hazaiak megilletődöttsége, egyenrangú partnerek voltak a magasabb osztályban szereplő klubnak.

A mérkőzést a szarvasi Bálint Attila vezette. Segítségére volta szintén szarvasi Brlás Zsolt, illetve Jakab József.

Szarvasi FC 1905 – Jászberényi FC 0-0
Szarvas, 100 néző

Szarvas: Somogyi – Bány, Polonszki, Zahorán, Kiri, Deli, Pilán, Styecz, Zima, Czvalinga, Barna. A II. félidőben pályára lépett: Köteles, Magyar, Novodomszki, Lénárt, Csomós, Magyar, Truczka, Kerekes. Edző: Somogyi János.

JFC: Menczeles – László, Palcsó, Sárossy, Fejes – Borics, Szőllősi, Muhari, Nagy Sz. – Remili, Kurunczi. A II. félidőben pályára lépett: Varga L., Donkó, Benedek, Izsold. Edző: Német Gyula.

Somogyi János: Jó iramú mérkőzésen egy NBIII-as csapat ellen mindenki nagyszerű hozzáállással játszott, és sokan még játékban is kimagaslót nyújtottak. Ennek eredménye a magasabb osztályú Jászberény elleni döntetlen.

Petneházi Andrea és Závogyán Judit, a Szarvasért Alapítvány alelnöke és elnöke. Köztük a 2022-es év embere, Babák Mihály, Szarvas város polgármestere

Babák Mihály lett az év embere

Benedekffy Katalin a Cervinus Művészeti Fesztivál 2022-es megnyitóján

Megnyílt a CervinusFest 2022, Gulyás Levente kapta az idei nívódíjat