in ,

Opavszky Márk és Várnagy Vivien is érmet hozott Szegedről

Fojt Sára és Opavszky Márk
Fojt Sára és Opavszky Márk (Fotó: kajakkenusport.hu)

K2-500 mix számban indult az MTK-ban evező Opavszky Márk. Az előfutamot a szám legjobb idejével nyerték, így egyenesen a döntőbe evezték magukat Fojt Sárával, ahol sajnos nem sikerült hozni ezt az időt.

Így ír a döntőről a kajakkenusport.hu:

Fojt Sára és Opavszky Márk U23-as vegyes K2 500 méteren zárt a harmadik helyen.

“A rajt után az utazóban próbáltunk felzárkózni, azt nem tudtam, hogy mennyire sikerült, mert csak Sári hátát figyeltem. Köszönjük, hogy ennyien kijöttek szurkolni nekünk és sikerült összehoznunk egy dobogót” – mondta Opavszky Márk a döntő után.

“Ez egy nagyon fájós pálya volt, kicsit szembeszeles, ami nem biztos, hogy nekünk kedvez, de nagyon örülök, hogy sikerült a harmadik helyre bejönnünk és hogy felállhatok megint a dobogóra” – tette hozzá Fojt Sára.

Várnagy Viven az MK4-esek nyertes egységében.

Ezután jött a vb másik betétviadala, a Regionális Akadémiák versenye. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség még a nyár elején hirdette meg ezt az eseményt a Magyar Kupáról feljutott 10-12 éves versenyzők számára, akik MK4-esekben és PC4-es vegyes hajókban mérhették össze tudásukat. A regionális egyesületi összeülések sok-sok közös edzést, élményt, barátságot hoztak, itt a Maty-éren pedig együtt megélt felejthetetlen pillanatokat, hiszen a magyar szurkolók buzdítása közepette szerezhették meg az érmeket a gyermek korosztály legjobbjai.

A lány MK4-esek versenyét a Vajda Attila Regionális Akadémia egysége nyerte: Varga Vanda (MVM Szeged), Várnagy Vivien (Kajak-Kenu Club Szarvas), Csúri Csenge (Algyői VSE), Nyulas Dorottya (Algyői VSE), mint a nagyok örömkönnyeket hullajtott a célba.

(kajakkenusport.hu)

Aszalt szilvás pulykamellszeletek

Aszalt szilvás pulykamellszeletek

Jancsurák József, Vantal Zsolt és Ozsváth Zsuzsanna a csatlakozási szerződés aláírását követően

A Székely is csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz