in ,

Ruzsinszki Balázs ezüstérmet hozott a Budapest Openről

Ruzsinszki Balázs a dobogó második fokán a Budapest Openen
Ruzsinszki Balázs a dobogó második fokán a Budapest Openen

A hétvégén 36 ország 2133 versenyzőjével került megrendezésre a 25. Budapest Open a Vasas Jégpalotájában. A szarvasiak négy versenyzővel érkeztek. Elsőként Nagy Máté kezdett, ám a még hideg teremben a nap elején a tatami annyira nyirkos volt, hogy a versenyzők csúszkáltak rajta, így Máté dinamikus elindulásait nem tudta kivitelezni.

Kerti Kelemen sajnos nem találta a ritmusát ellenfelének, aki később három mérkőzést nyerve a döntőbe jutásért esett ki, így elmaradt a vigaszág is. Tálas Bendegúz ezúttal már a felnőttek között indult. Első meccsén jól kezdett, okosan vezette végig a küzdelmet, és sikeresen tovább is jutott. A következő mérkőzésen is taktikusan tartotta a távolságot, ám egyetlen hibáját olasz ellenfele azonnal büntette, innen már a fordítás sajnos nem sikerült.

A legnagyobb hazai rendezésű nemzetközi versenyen, a Budapest Openen a dobogó második fokára állhatott Ruzsinszki Balázs.

Vasárnap kerültek sorra a fiatalok, ahol ezúttal Ruzsinszki Balázs képviselte csapatunkat.
Jó tempófogasokkal, megelőzésekkel és leindításokkal menetelt előre, és a rúgásaiból is el tudott sütni párat. Cseh, magyar és szlovák ellenfelét legyőzve egészen a döntőig jutott. Itt a német Niedelerz Tim ellen ugyan megszerezte a vezetést, ám az később fordítani tudott. Balázs ugyan végig hajtott a győzelemért, de már nem tudta visszahozni a meccset, így maradt az ezüstérem, ami azért szépen csillog a mezőny ismeretében.

Ruzsinszki György

Gesztenyével töltött hosszúcomb

Gesztenyével töltött hosszúcomb

Esküvőre készülődnek a Napestigben

Napestig-életérzés újragondolva