in ,

Országos kötöttfogású bajnoki bronzérem a serdülők között

Neumann Kristóf, Belincsák Henrik, Tóth Kevin és Hajduch Nándor
Neumann Kristóf, Belincsák Henrik, Tóth Kevin és Hajduch Nándor

Serdülő Kötöttfogású Országos Bajnokságot, illetve Serdülő Szabadfogású Országos Bajnokságot rendeztek a hétvégén Mogyoródon.

Szombaton Belincsák Henrik és Tóth Kevin kötöttfogásban versenyzett. Henriknek volt nyertes mérkőzése, szépen birkózott, de ez most sajnos nem volt elég a dobogóig. Kevin rendkívül elszántan menetelt előre, ami egészen a dobogó harmadik fokáig vitte őt!

A vasárnapi szabadfogású versenyen Belincsák Henrik, Neumann Kristóf és Tóth Kevin vett részt.

Kristófnak és Henriknek ezen a versenyen is voltak nyertes meccsei, de sajnos a dobogóig nem jutottak el. Büszkék vagyunk rájuk, mert nagyon igyekeztek tudásuk legjavát hozni a versenyen. Tóth Kevin lendülete vasárnap is kitartott, nagyon nehéz ellenfelei voltak, tudatos birkózásával pontszerző ötödik helyen zárt.

Dicséretre méltó a fiúk hétvégi teljesítménye, hiszen ők még diák I. utolsó éves korosztályúak, ezért ezen a versenyen engedéllyel indulhattak.

Ezúton köszönjük Hajduch Nándornak, hogy mindkét nap elkísérte és segítette a kisebbeket a versenyeken. Köszönjük szépen a szülőknek is, hogy segítették a gyerekeket a versenyre való eljutásban.

Sökösd Attila edző

Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli

Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli

A tüzelőtámogatást tárgyalják a testület tagjai a 2022. október 10-i ülésen

Holnaptól lehet beadni a támogatási kérelmeket barnakőszénre Csabacsűdön