in ,

Parázs hangulatú második félidő végén mentett pontot a Hunyadi

Szín Ákos fejesével mentett meg egy pontot a 81. percben (Babák Zoltán)

A játékosvezető-hiány elérte a Békésszentandrást is. Bozó Norbertnek egy segítőtársa volt a második játékrészben meglehetősen paprikás hangulatúra sikeredett mérkőzésen a Békés megyei másodosztály A” csoportjának 8. fordulójában, amikor a Békésszentandrási HMSE a Békéscsabai MÁV SE-t fogadta.

A 48. percben egy balról beadott lövést ugyan megfogott Buzás Bálint, ám a földön fekvő kapus kezéből az egyik védő kirúgta a kezéből, amit megszerzett Szenográdi Péter, és a hálóba lőtte (0–1).

A Hunyadi szorításából csak ritkán szabadultak ki a vasutasok, de akkor rendre veszélyes támadásokat vezettek.

A 80. percben Fodor József ellen szabálytalankodott Nánási László, amiért Bozó Norbert játékvezető idő előtt tusolni küldte.

A belőtt szabadrúgást hárította Bócsik Gergő, ám a kipattanóra jól érkezett Szín Ákos, és fejelte a hálóba (81′ 1–1). A Hunyadi nagyon ment a 3 pontért, de minden bizonnyal Bozó László annak ellenére, hogy viszonylag sokat állt a játék – talán a második-harmadik mérkőzését letudó partjelzőjét kímélendő – a 91. percben lefújta a mérkőzést.

Az mindenképp örvendetes, hogy a játékot figyelemmel kísérő mintegy 100 néző között rengeteg fiatal volt.

Békésszentandrási HMSE–Békéscsabai MÁV SE 1–1 (0–0)

Békésszentandrás, 100 néző. Vezette: Bozó Norbert.

Békésszentandrás: Buzás – Dernovics, Fodor (Szécsi Ra.), Szín, Virág (Mochnács), Lós, Gombár (Sztricskó), Filyó, Jónás Z., Tasi K., Romhányi. Edző: Keresztes István.

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Petri, Lévai, Csanálosi, Sárvári (Barta), Nánási, Takács K., Zsömbörgi, Zsibrita, Demeter, Szenográdi. Edző: Dohányos Zoltán.

Gólszerző: Szín (81.), ill. Szenográdi (48.). Kiállítva: Nánási (80.).

Koszorúzás és gyertyagyújtás Békésszentandráson 2022. október 6-án a szabadságharc vértanúinak emlékére

Hévizi Róbert: A vértanú halálának az ad értelmet, ha belőle új élet sarjad

Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli

Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli