in

Férfidivat – milyen férfiruha trendi most?

A férfiak általában szeretik a visszafogott kellemet, az eleganciát vagy éppen a sportosságot. Viszont a komfortosság stílusirányzatoktól függetlenül mindenkor nélkülözhetetlen. S ez az, amit a folyton átalakuló divat újra és újra képvisel és hirdet, férfiak millióinak örömére.

A kényelem, mint az örök klasszikus?

Igen! A sportos öltözet olyan trend, ami múlhatatlan értékkel bír! Ahogy ezt az https://answear.hu/m/the-north-face oldal is tanúsítja. A laza viselet mindenkor divatos. Ráadásul nemcsak túrázás, kirándulás, hegymászás során. A mindennapokban is tökéletes választás. Munkába vagy iskolába menet, de még ügyintézéshez is. A tartósság épp úgy borítékolható, mint a látható kellem.

A sportosság azért is ellenállhatatlan választás az öltözködésben, mert ezernyi módon variálható. Farmernadrágok, zakók, ingek, együtt alkothatnak ellenállhatatlan egységet. A színességen túl pedig miért is ne a terepszín verziók is hódítanak.

Pamut, bársony, farmer, ezek az alapanyagok egytől-egyig népszerűek. Ahogy a színek, minták is aranykorukat élik. Mindettől függetlenül a hagyományosabb, klasszikusabb megjelenés hívei is megtalálhatják azokat a ruhadarabokat, amik egyéniségükhöz maradéktalanul passzolnak.

Előre az extravagáns darabokkal?

Igen! Nagyon úgy néz ki, hogy a 2022-es esztendő a sokszínűségről szól. De ez nemcsak a konkrét árnyalatokban jelenik meg. Bár az kétségtelen, hogy a neon, élénk színek is aratnak. Ugyanakkor a mintás vagy éppen a sokoldalú fazonok is ellenállhatatlanok. Lila, sárga, piros, neon zöld, ezek a színvariánsok kivétel nélkül vagányak, extrák és figyelem felhívóak. Mindezzel együtt, azonban férfiasságuk vitathatatlan!

Az atlétikai kialakítás a mai napig az egyik legnagyobb trend. Ebbe a kategóriába tartoznak a fent említett sportruházatok is. A férfias viseleten túl a kellemet sugárzó megjelenés így könnyedén bebiztosítható.

Hol marad az elegancia?

Természetesen túl a lazaságon, a lezser öltözeten az elegáns modellek is keresettek. A https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat oldalon számtalan stílusú alternatíva elérhető. Hosszú ujjú ingek, magas derekú nadrágok, zakók és sportöltönyök. A választék hatalmas. Ezen a ponton érdemes a kiegészítőket is megemlíteni. A csokornyakkendők és mandzsettagombok eleve elegáns és kellemet sugárzó darabok, pláne ha az idei trendhez igazodnak, azaz élénk, feltűnő színekben pompáznak. Sőt, csillogó, fényes modellek is elérhetőek. Ha pedig a kiegészítőknél tartunk, akkor említésre méltóak a zoknik. Amíg a sportos ruházat mellé passzolnak a színes variánsok, addig az elegancia egyik vitathatatlan színe a fekete. Továbbra is! Azaz nagyon úgy néz ki, hogy van, ami nem változik!

A lényeg pedig mindenek felett a személyre szabottság! Az egyéniség mind az eleganciában, mind a sportosságban megtalálható, s a stílusos ruhadaraboknak köszönhetően felölthető. A kérdés tehát már csak az, hogy melyek azok a modellek, amik vonzóak, amik pont azt az egyediséget testesítik meg, ami férfias és ellenállhatatlan? Az idei férfi ruházat trend tagjai kivétel nélkül feleletekként szolgálnak.

Hegedűs Éva és Kakuk Móni a Városi Könyvtárban tartott könyvbemutatón

Kakuk Móni két regényét ismerhették meg a szarvasiak

A Bugac elleni végeredmény nem tükrözi a mérkőzés képét

Szép passzok, tudatos játék, a kapura lövésen van még javítanivaló