in ,

Szép passzok, tudatos játék, a kapura lövésen van még javítanivaló

A Bugac elleni végeredmény nem tükrözi a mérkőzés képét
A Bugac elleni végeredmény nem tükrözi a mérkőzés képét (Fotó: Babák Zoltán)

A lányok 10 csapatos U15-ös bajnokságában az 5. forduló után a középmezőnyben állnak a Hunyadi labdarúgói. A legutóbbi fordulóban az Arany Bácska otthonába, Jánoshalmára látogattak, ahol tisztességes helytállással, egygólos hátránnyal zárták a 80 percet (Arany Bácska – Békésszentandrási HMSE 3–2 (1–0)).

Az előző hétvégén itthon fogadták az eddig veretlenül a tabellán gólkülönbséggel a második helyen álló Bugac KSE lányait. A Hunyadi labdarúgói magabiztosan kezdtek, a mezőnyben kiegyenlített játék folyt, sőt, inkább a Hunyadi dominált. Az első félidőről egygólos hátránnyal ültek le pihenni hazaiak. A vendégcsapat végül négy góllal nyerte a mérkőzést, de edzőjük, Boros Szabolcs mégis nagyon elégedett volt a látottakkal.

“Szép passzokkal, tudatos játékkal uralták a pályát. Erősítenünk kell a kapucentrikus játékot, hogy sikeresebb legyen egy-egy támadás befejezése. A lányok minden téren sokat fejlődtek. Kitartóak és lelkesedésük irigylésre méltó. Ezt tükrözi az edzések látogatottsága is. Nagy örömünkre idén a létszámunk is bővült. Büszke vagyok a lányokra és nagy erőkkel készülünk a további mérkőzésekre”, nyilatkozta az U15 lánycsapat edzője.

Békésszentandrási HMSE – Bugac KSE 1–5 (1–2)

Hunyadi: Bálint Enéh, Nagy Lotti, Lukács Natasa, Benyó Viktória, Szitó Stefánia, Kiss Mercédesz (1 gól), Nagy Léna, Kis Mira, Szitó Katalin. Csere: Farkas Sinka Margaréta, Kovács Réka, Erdélyi Nóri, Dunai Zsófia, Hajduch Noémi, Liszkai Alíz, Tóth Zsanett, Hrncsjár Anna. Edző Boros Szabolcs

Férfidivat – milyen férfiruha trendi most?

Fontos mérkőzésen gyűjtött újabb 3 pontot a Szarvas