in ,

Fontos mérkőzésen gyűjtött újabb 3 pontot a Szarvas

A Békés megyei I. osztály 10. fordulójában Sarkadra látogatott a Szarvasi FC 1905.

Az idei szezont a Sarkad ellen nyitotta Szarvas. Akkor a hazai rendezésű mérkőzésen Bány Bence két értékesített büntetője kellett a győzelemhez. Most is egy Bány-büntetőn vett lendületet a Szarvasi FC 1905 gárdája. Bány 5-öt lőtt végül, Furár Róbert és Magyar Martin járult hozzá a 7-hez.

A korai büntető után a hazaiaknak nyitottabb játékra kellett áttérniük, ám ezzel megkönnyítették a Szarvas dolgát, amely Bány Bence klasszikus mesterhármasával megnyugtató előnyre tett szert a szünetig. A folytatásban is nagy fölényben voltak a vendégek, amit Farkas kiállítását követően tovább fokoztak. Bány tovább termelte a gólokat, vezérletével magabiztos győzelmet arattak a vendégek. (BMSextra / R. G.)

Bány Bence a Szarvasi FC 1905 Facebook-oldalán értékelte a mérkőzést: “Úgy gondolom, hogy egy masszív és jól védekező sarkadi csapathoz látogattunk, aki az utóbbi 2 mérkőzésén 4 pontot szerzett! Nagyon jól álltunk bele a mérkőzésbe es szerencsére már az elején sikerült megszereznünk a vezetést. Úgy gondolom, hogy amit megbeszéltünk és gyakoroltunk a héten nagyon jól alkalmaztuk a pályán. Sarkadon nem könnyű nyerni, volt mar ebben a szezonban is példa rá, hogy nem 1-2 csapat hullajtott itt nagyon fontos pontokat! Gratulálok az egész csapatnak hiszen egy fontos mérkőzésen sikerült begyűjtenünk három pontot. Külön köszönet a szurkolóknak, akik elkísértek minket Sarkadra hiszen mint mindig most is szükség volt rajuk! További sok sikert kívánok a sarkadi csapatnak! 🤍💙”

Sarkadi KLE–Szarvasi FC 0–7 (0–3)

Sarkad, 100 néző. Vezette: Baráth János.

Sarkad: Kurta – Szalazsán, Oláh G., Farkas M., Komlósi, Kiss G., Jánki I., Kollát, Jenei, Szabó G. (Bozsányi K.), Erdei. Edző: Balogh Csaba.

Szarvas: Köteles (Kollár) – Zima, Furár, Polonszki, Bány, Pilán R. (Moleri), Simon, Kiri M., Pilán M. (Lénárt), Deli (Magyar), Czvalinga (Kerekes). Edző: Somogyi János.

Gólszerző: Bány (8. – 11-esből, 25., 35., 66., 75.), Furár (48.), Magyar (87.). Kiállítva: Farkas M. (57.).

A Bugac elleni végeredmény nem tükrözi a mérkőzés képét

Szép passzok, tudatos játék, a kapura lövésen van még javítanivaló

Dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora, és Török Gyula, az ABZ Drone Kft. ügyvezetője

Növényvédelmi drónpilóta képzést indít Szarvason a MATE és az ABZ Drone