in , ,

Boér Zsolt korábbi csapata legyőzte a jelenlegi csapatát

Fotó: Kepenyes Balázs
Fotó: Kepenyes Balázs

Igazi kuriózum volt a megyei másodosztály 11. fordulójában játszott Csabacsűdi GYLSE–Békésszentandrási HMSE összecsapás. Boér Zsolt edző egy élvezhetően játszó csapatot hagyott Békésszentandráson, majd az ottani sokismeretlenes helyzet miatt Csabacsűdre, az első osztályba szegődött. A csűdiektől elment négy meghatározó játékos, ezért nem vállalták a megye egyben a pofozógép szerepét, és kérték, hogy a másodosztályban folytathassák.

Vasárnap Boér Zsolt bimbózó Csabacsűdi GyLSE-je időnként szikrázó hangulatú mérkőzésen szeretett volna bizonyítani a Keresztes István által vezényelt, érettebb Hunyadival szemben vasárnap.

A Csabacsűd többet birtokolta a labdát, ennek ellenére a kapu előtt veszélytelennek bizonyult, a nagyobb lehetőségek a vendégek előtt adódtak, akik egy kontratámadást gólra váltottak gólra negyedórányi játékot követően. A két szomszédvári csapat nem játszott színvonalas mérkőzést, de nagyon „megdolgozta” egymást. A hazaiak szünet után is mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de a látogatók védelme állta a rohamokat.

Csabacsűdi GYLSE–Békésszentandrási HMSE 0–1 (0–1)

Csabacsűd, 100 néző. Vezette: Kovács Antal.

Csabacsűd: Pajkó – Pecnyik (Urbancsok), Kasik, Styec (Magda)z, Gerhát, Sovány, Viszkok Cs., Szabó F., Sándor (Boér), Jelen (Gyurik), Király (Varga T.). Játékos-edző: Boér Zsolt.

Békésszentandrás: Buzás – Olasz István, Dernovics (Wéber), Filyó, Sztricskó, Jónás, Tasi K., Romhányi, Mochnács, Lós, Szín (Tari). Edző: Keresztes István.

Gólszerző: Filyó (16.). Kiállítva: Gerhát (80.), ill. Mochnács (55.).

L. J.

Fotó: Kepenyes Balázs

Fotó: Gallicoop.hu

Baconos hosszúcomb sült sütőtökös céklával

A Trabzonspor – Ferencváros mérkőzés esélylatolgatása