in ,

Stabil dobogó a 14. forduló után

Békés megyei I. osztály 14. fordulójában szombaton a Gyulai Termál FC-hez látogatott a Szarvasi FC 1905.

A vendégek korai gólja után iramos játék alakult ki a mély talajú pályán. A házigazdák a félidő közepén átvették az irányítást és egy büntetőt értékesítve, ledolgozták hátrányukat. A folytatás kiélezett csatát hozott, kölcsönös lehetőségekkel. A gyulai védelem hibáit kihasználva, magabiztos előnyre tett szert a Szarvas. A hajrá megint a hazaiaké volt, és annak ellenére is szépíteni tudtak, hogy előtte büntetőt hibáztak. A vendégek érettebb játéka eredményezte a három pontot. (V. Gy.)

Gyulai TFC–Szarvasi FC 2–4 (1–1)

Gyula, 70 néző. Vezette: Zahorán János.

Gyula: Jakab – Nagy S., Nyéki, Lőrinczi (Nagy G.), Kártyás (Magyar G.), Farkas Á., Kukla Zs. (Kovács Zsombor), Repisky, Radics, Varga Z. (Kiss T.), Vágási (Piss). Edző: Sajben Gábor.

Szarvas: Somogyi – Zahorán, Zima, Furár (Csányi), Polonszki, Pilán R., Czvalinga (Magyar M.), Simon, Barna (Ivacska), Kiri M., Deli (Lénárt). Edző: Somogyi János.

Gólszerző: Nagy S. (34. – 11-esből), Nyéki (83.), ill. Furár (8.), Zima (62., 68. – 11-esből), Barna (70.).

A fordulót követően a Szarvasi FC 1905 stabilan dobogós. Az élen álló OMTK-ULE 1913 hoz képest 8, a Végegyházi SE-hez 4 ponttal lemaradva. A tabellán mögöttük immár 10 ponttal leszakadva a szombati házigazdák állnak.

Az M44 kivitelezés alatt álló szakaszai

Elég biztatóan néz ki az M44-es építése

A Körösvölgyi Állatpark egyik szürke farkasa

Négy adventi vasárnap még kinyit a Körösvölgyi Állatpark