in ,

Pozitív tesztet produkált az ifi világbajnokság első mérkőzése előtt Szántosi Dávid

Szántosi Dávid egy tuniszi hotelszobában tölti a karantént
Szántosi Dávid egy tuniszi hotelszobában tölti a karantént

Tuniszi hotelszobájában értük utol Szántosi Dávidot, aki a december 6. és 12. között megrendezésre kerülő ITTF World Youth Championships Tunis elnevezésű ifjúsági asztalitenisz világbajnokságra utazott ki.

Ezen a világversenyen összesen 32 játékos indulhat: a világranglista első 5 helyezettje, valamint minden kontinensről az aktuális ranglista 5-5 játékosa (egy országból maximum 2 asztaliteniszező), illetve a versenyt rendező ország 2 képviselője.

Tavaly már eljutott az utánpótlás-versenyzők számára megrendezett világbajnokságra, de akkor még a serdülők között indult. Ez lett volna élete első világversenye egy korosztállyal feljebb, ahol 16 évesen a 18-19 évesekkel kerülhetett volna szembe az asztal két oldalán.

A hotelszoba, illetve a feltételes mód az előző mondatokban sajnos fontos momentum, ugyanis Dávid az érkezést követő teszten pozitív eredményt produkált, így karanténban van, és a legszomorúbb, hogy a versenyről ezúttal lecsúszott.

“Azért is fájó ez, mert itthonról az ifi korcsoportba csak én tudtam bekerülni”, válaszolta kérdésünkre Dávid, de hozzátette, hogy még háromszor lesz lehetősége ifi vb-n szerepelni.

Dávid egyébként teljesen tünetmentes. Reméljük, ma már negatív tesztet produkál, és a jövőbeni ellenfelek játékának megtekintése mellett lesz egy kis ideje várost is nézni!

Ebben a pillanatban toppant be a Mikulás a Szarvasi FC 1905 U7-eseinek edzésére

Az U7-es focisták edzésére is benézett a Mikulás

Fotó: Gubis Mariann

Csabacsűd és Szarvas is jelentős forrást nyert útfelújításokra