in , ,

Kövi Szabolcs nemrég volt, Laár András holnap jön

Kövi Szabolcs a Szarvasi Életmód Egyesület meghívására adott koncertet Szarvason
Kövi Szabolcs a Szarvasi Életmód Egyesület meghívására adott koncertet Szarvason (Fotó: Babák Zoltán)

Kövi Szabolcs újra elvarázsolt bennünket csodálatos zenéjével, játékával, gyönyörű természeti képeivel. Meditatív koncertjét „Pánsíp és okarina” címmel hallhattuk, láthattuk a Cervinus Teátrum Színháztermében november 29-én.

A Szarvasi Életmód Egyesület meghívására jött Szarvasra.

Saját maga készíti a meditatív és relaxációs hangulatú albumait. Hallgatói 30 év alatt számos visszajelzést adtak, így állíthatja, hogy a CD lemezek alkalmasak meditáció, relaxáció közben, zeneterápiás célú használatra, lehet velük gyerekeket és felnőtteket altatni, nyugtatni, alkalmas háttérzeneként alkotótevékenységhez, tanuláshoz, jógához, lazító gyakorlatokhoz. Masszőrök használják munka közben, wellness létesítményekben, szaunákban, kozmetikában, szépségszalonokban hallható meditatív, relaxáló, aláfestő zeneként. Koncertjein gyakran pihenőszékekben fekve élvezhetik a zenét, arborétumokban, planetáriumokban, sóbarlangokban, művelődési intézményekben. 2020-ban megnyitotta saját Zen-e termét Balatonalmádiban, ahol hangágyas és ZeroG koncerteket tart.

Könnyű volt eleget tenni kérésének: lazuljunk el, kerüljünk meditatív állapotba, akár el is alhatunk a koncert alatt… Szerencsére ez utóbbira nem került sor, de csodálatos élményben volt részünk!

Sok-sok CD-je a helyszínen megvásárolható volt nagyon kedvezményes áron, de interneten is hozzájuthatunk. A YouTube-on láthatjuk, hallhatjuk. Különleges élmény személyesen is találkozni vele! Szerencsére ebben az élményben nagyon sokan részesülnek, hiszen járja az országot, a szomszédos országokat is!

A szép számú érdeklődő legutóbb 2017 márciusában, az Egyesület által szervezett Egészségnapon találkozhatott Vele Szarvason.

Reméljük, ez a személyes találkozó miharabb újra létrejön!

Addig is keressük fel honlapját is!

Kedden 18 órától Laár András tart előadást a Nyúvadásgátló varázsszerekről.

Tusjak Lászlóné

Zahorecz Pál evangélikus lelkész gyújtotta meg a harmadik, az öröm gyertyáját vasárnap délután

641-es benzinnél is megérkezett a láng Betlehemből

Mezőnyből pótolta a Nagyrét Farm megsérült kapusát

Dráma az alapszakasz végéhez közeledve