in ,

Gyakorló Digitális Suli 2.0 – 2023

Az egyetem Gyakorlóintézményébe megérkeztek az első osztályosok részére azok az egyéni online tanulási teret támogató digitális eszközök, tabletek, amit az intézmény első osztályos tanulói kaptak kézhez.

A “Tabletet minden kicsi kézbe!” programelem az intézmény saját fejlesztésű digitális oktatási portfóliójának része, ami támogatja az egyéni és a személyre szabott pedagógiai eljárásokat. Az intézmény két okostanterme mellett, a korszerű informatika terme, és infoszigetei mellett minden munkavállalójának 2017 óta biztosít business kategóriás digitális termékeket, és minden tanulójának saját tablet eszközt. Az elmúlt időszakban 2015-től kezdődően stratégiai fejlesztési irányként definiált az oktatás innovációjának ilyen támogatása, a Gyakorlóintézmény minden tantermének és fejlesztő terének vállalati szintű digitális fejlesztése, folyamatos pályázati támogatással és egyéni költségvetési forrás ráfordítással az interaktív platformok teljes lefedése és folyamatos korszerűsítése.

De ami még fontosabb: egy visszajelző mosoly az elsőseinktől, és annak az érzése, hogy Gyakorló… ahol jó gyereknek lenni! A program keretében negyvenöt darab tablet került átadásra.

Gy.I.

A Szarvasi Jégkorong SE U10-esei a hétvégi békéscsabai tornán

Bemutatkoztak a legfiatalabbak is a jégen

Szlovákos lányok a Móra Kupán

Öt szlovákos diák, két arany a Móra Kupáról