in

Országos bajnoki címet védett Darvas Krisztián, ezüst és bronz Lengyelországból

Országos bajnoki címet védett Darvas Krisztián
Országos bajnoki címet védett Darvas Krisztián

Szombaton két versenyen is jelen voltak a szarvasi birkózók, mindkettőn a kisebbeknek jutott a főszerep.

Bogyó Benedek és Belincsák Henrik Lengyelországban versenyeztek, ahol mindketten szép eredményeket értek el: Beni a második, Henrik pedig harmadik helyen végzett. Tóth Kevin sajnos betegség miatt nem tudott részt venni a versenyen.

A másik megmérettetés a Diák II. Szabadfogású Országos Bajnokság volt, ahová Jankovszky Vencel és Darvas Krisztián jutott be. Vencel sajnos betegség miatt nem tudott elindulni a versenyen.

Krisztián térde a múlt héten történt sérülése óta még nem teljesen épült fel, mégsem volt számára kérdés, hogy részt vesz a versenyen, mert feltett szándéka volt, hogy megvédi az országos bajnoki címét.

Edzője, Sükösd Attila sem tudott vele tartani, mert ő is egészségügyi problémával küzd, ezért Hajduch Nándor segítette Kriszit a versenyen, aki minden fájdalmat félretéve küzdött, és elérte a célját, az idén is országis bajnok lett.

“Elszántsága és kitartása nemcsak a kisebbek példaértékű, hanem az idősebb versenyzők számára is”, küldte üzenetében Sükösd Attila, aki háláját fejezte ki Nándinak, hogy maximális odafigyeléssel segítette őt a versenyen, valamint a Vasas birkózó szakosztálya edzőjének, Wöller Gergőnek, hogy közreműködött a lengyelországi versenyre való kijutásban.

Ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése

Molnár Ábel az Aranykor Nyugdíjas Egyesületnek tartott élménybeszámolót a Cervinus Teátrum Pinceklubjában

Az Aranykornak tartott úti beszámolót Molnár Ábel