in

Népes mezőnyben is dobogóra állhattak a szarvasi asztaliteniszezők

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk idén is volt március 15-én verseny Eleken.

A több, mint 130 versenyző között gyerekeknek és felnőtteknek, igazoltaknak és amatőröknek is volt lehetőségük megmérettetni magukat. Ehhez a népes létszámhoz a Demeter Lehel ASE 11 játékossal járult hozzá.

A gyerekeknél két korcsoportban rendeztek versenyt. Král Vandának és Zelenák Zénónak ez volt az első versenye, amit kimondottan pozitív élményekkel zártak. Németh Endre a fiatalabb korcsoportban ért fel a dobogó harmadik fokára, a másik korcsoportban Botos Marcell és Pozsgay Brúnó játszották a döntőt, ahol Marcell került ki győztesen. A felnőtteknél Magyari Milán, Hortobágyi Bálint és Virág Bence jutott a főtáblára.

“Kellemesen és sikeresen zárult a verseny az egész csapat számára. Jó volt látni a gyerekeket, ahogy egymásnak segítenek és szurkolnak. Jó hangulatban és jó csapatszellemben telt az egész nap. Pozitív visszajelzéseket kaptam a csapattól és más egyesületek játékosaitól is, ami számomra nagy boldogságot okozott”, értékelte a hétvége eseményeit Medvegy Mihály az egyesület elnöke, aki maga is indult a versenyen.

„Tanuljunk másképp!” – Egy igazi tanulmányi kirándulás

Szitó Zsófi nem adja

A szarvasi lányok a temesvári fiúkkal meccseltek