in ,

A szarvasi lányok a temesvári fiúkkal meccseltek

Szitó Zsófi nem adja
Szitó Zsófi nem adja (Fotó: Babák Zoltán)

Szombaton rendezték meg Szarvason a Fő Téri Általános Iskola tornatermében az U12-es Kosárlabda Országos Bajnokság 7.fordulóját a D csoportban. A három egyesület közül az egyik betegség miatt nem tudott megjelenni, így csak egy ellenféllel tudott a Szarvas GFE Gyakorló csapata játszani, a Temesvárról érkezett fiú csapattal, a CS MP Sport Timisoaraval.

Mérkőzés: Szarvas GFE Gyakorló – CS MP Sport Timisoara 49-39 (7-10;17-26;11-6;4-7)

Pontok: Ujvári Luca (16), Palyov Lara (12), Áchim Tamara (10), Molnár Márta (6), Varga Adina (2), Radics Hanna (1), Krecsmarik Roberta (1), Lestyan-Goda Sára (1), Stafira Liza, Szitó Zsófia, Barabás Izabel, Szlovák Olívia

Edzők: Kovács-Vida Júlia, Filyó Beáta

Edzői vélemény: Ellenfelünk gyors volt és keményen védekezett, nem volt könnyű dolgunk. Sok dobást kihagytunk, de kitartó játékkal és egyre javuló védekezésünkkel sikerült nyernünk.

Népes mezőnyben is dobogóra állhattak a szarvasi asztaliteniszezők

A Fudan látványterve by Midjourney AI (Prompt: University campus on 43 hectars for 10000 students. The campus area is square. On one side is a road, the opposite side is a 50 meters wide river. The buildings are built in modern Chinese style. Bird's view.)

Eldőlt: Álomból valóság, Szarvason épül meg a Fudan Egyetem