in ,

A szarvasi lányok a temesvári fiúkkal meccseltek

Szitó Zsófi nem adja
Szitó Zsófi nem adja (Fotó: Babák Zoltán)

Szombaton rendezték meg Szarvason a Fő Téri Általános Iskola tornatermében az U12-es Kosárlabda Országos Bajnokság 7.fordulóját a D csoportban. A három egyesület közül az egyik betegség miatt nem tudott megjelenni, így csak egy ellenféllel tudott a Szarvas GFE Gyakorló csapata játszani, a Temesvárról érkezett fiú csapattal, a CS MP Sport Timisoaraval.

Mérkőzés: Szarvas GFE Gyakorló – CS MP Sport Timisoara 49-39 (7-10;17-26;11-6;4-7)

Pontok: Ujvári Luca (16), Palyov Lara (12), Áchim Tamara (10), Molnár Márta (6), Varga Adina (2), Radics Hanna (1), Krecsmarik Roberta (1), Lestyan-Goda Sára (1), Stafira Liza, Szitó Zsófia, Barabás Izabel, Szlovák Olívia

Edzők: Kovács-Vida Júlia, Filyó Beáta

Edzői vélemény: Ellenfelünk gyors volt és keményen védekezett, nem volt könnyű dolgunk. Sok dobást kihagytunk, de kitartó játékkal és egyre javuló védekezésünkkel sikerült nyernünk.

What do you think?

12 Points
Upvote Downvote

Népes mezőnyben is dobogóra állhattak a szarvasi asztaliteniszezők

A Fudan látványterve by Midjourney AI (Prompt: University campus on 43 hectars for 10000 students. The campus area is square. On one side is a road, the opposite side is a 50 meters wide river. The buildings are built in modern Chinese style. Bird's view.)

Eldőlt: Álomból valóság, Szarvason épül meg a Fudan Egyetem