in ,

Sepsiszentgyörgyi edzőtáborban a szarvasi asztaliteniszezők

A Demeter Lehel ASE játékosai és edzői Szántosi Dáviddal, a Szarvasi Körös ASE játékosával.
A Demeter Lehel ASE játékosai és edzői Szántosi Dáviddal, a Szarvasi Körös ASE játékosával.

A Demeter Lehel ASE játékosai múlt héten Sepsiszentgyörgyön vettek részt egy közös edzőtáborban, felkészülésben. Medvegy Mihálynak, az egyesület elnökének és Kiss Dániel Gábor vezetőedzőnek egyik célja, hogy a fiatalok jövőre már az NB3-as osztályban szerepeljenek, amihez szeretnének minden támogatást megadni.

Hozzájuk csatlakozott még Szántosi Dávid a Szarvasi Körös ASE kiválósága is. Ebből adódóan indult a kezdeményezés, hogy a határon átnyúlva is legyen lehetőségük a gyerekeknek minél többet edzeni és tapasztalni, illetve a csapatnak testvéregyesületi kapcsolatot kialakítani.

Demeter Lehel, az egyesület névadója a sepsiszentgyörgyi csapat első számú játékosa, így az ő hathatós segítségével jóval könnyebb volt megszervezni a fiataloknak és az egyesületnek ezt a lehetőséget. Az erdélyi csapat rendkívül szívélyes fogadtatásban részesítette a játékosokat, edzőket és hozzátartozókat. Mind a szakmai, mind a vendéglátás része kifogástalan volt.

A Demeter Lehel ASE és a sepsiszentgyörgyi játékosai Szántosi Dáviddal, a Szarvasi Körös ASE játékosával.
A Demeter Lehel ASE és a sepsiszentgyörgyi játékosai Szántosi Dáviddal, a Szarvasi Körös ASE játékosával.

Az edzésektől és programoktól fáradtan, de elégedetten és élményekkel telve érkezett haza a csapat. Természetesen az egyesület szeretné viszonozni az edzőtábort és az ellátást Szarvason, ennek megfelelően igyekeznek találni egy erre alkalmas időpontot. A továbbiakban is szeretné mindkét fél ezt a kapcsolatot fenntartani és folytatni. Ezúton is köszön mindent a Demeter Lehel ASE a Sepsiszentgyörgy csapatának.

Medvegy Mihály

A "04 az Életért" Alapítvány Oxylog 3000 Plus lélegeztető készüléket vásárolta az adó 1 százalékokból, illetve felajánlásokból.

Adó 1 százalékokból, illetve támogatásokból került új lélegeztető az esetkocsiba

Az M44-es és a hozzá kapcsolódó útfejlesztések (alaptérkép: magyarepitok.hu)

Talán már látszik az M44-es vége