in

Adó 1 százalékokból, illetve támogatásokból került új lélegeztető az esetkocsiba

A "04 az Életért" Alapítvány Oxylog 3000 Plus lélegeztető készüléket vásárolta az adó 1 százalékokból, illetve felajánlásokból.
A "04 az Életért" Alapítvány Oxylog 3000 Plus lélegeztető készüléket vásárolta az adó 1 százalékokból, illetve felajánlásokból. (Fotó: Babák Zoltán)

Egy nagyon modern – Oxylog 3000 Plus – lélegeztető készülék vásárlásáról juttatott el hírt hozzánk a “04 az életért” Alapítvány kuratóriuma, amivel szerették volna megköszönni azoknak, akik az adójuk 1 százalékát nekik ajánlották fel.

A sürgősségi ellátásban az egész világon elterjedt berendezéssel minden olyan beteget tudnak lélegeztetni, ami a sürgősségi ellátás során a gyerektől kezdve a felnőttekig légzéselégtelenséggel a kezeik közé kerülnek.

Az eszköz kontrollált lélegeztetésre, asszisztált lélegeztetésre, noninvazív lélegeztetésre is alkalmas, ezeken belül is több funkcióval bír, tudtuk meg a kuratórium vezetésétől.

Ami nagyon fontos a sürgősségi ellátásban dolgozók számára, hogy ez a készülék bírni fogja a helyszíni igénybevételt, nagyon megbízható és egyszerű a kezelése, hangsúlyozták a kuratórium vezetői.

Az adó 1 százalékából befolyt összegeket a Corteva, illetve a Nagyrét Farm Kft. felajánlásából egészítették ki, így tudták megvásárolni ezt a 4,826 millióba kerülő készüléket.

Boronyák Gergely és Timkó János Molnár János gitárjátékát hallgatja Bíró Gyula Repedések című kötetének felolvasószínházba oltott könyvbemutatóján.

A férfilélek titkai

A Demeter Lehel ASE játékosai és edzői Szántosi Dáviddal, a Szarvasi Körös ASE játékosával.

Sepsiszentgyörgyi edzőtáborban a szarvasi asztaliteniszezők