in

Együttműködnek a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

Fotó: Gubis Mariann

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Békés Vármegye Önkormányzata a Magyar Bankholding Zrt-vel. A hétfőn aláírt megállapodás értelmében a bankcsoport tagjai mind projektfejlesztési, mind működésfinanszírozási tapasztalataikat, szaktudásukat még koncentráltabban kívánják a vármegyei-, valamint régiós-, − elsősorban fenntarthatósági és zöld − fejlesztési elképzelések szolgálatába állítani.

A most megkötött megállapodás alapján a felek fokozottan keresik az együttműködési lehetőségeket az önkormányzati infrastruktúra fejlesztése, az önkormányzatok és KKV-k energetikai fejlesztése, a foglalkoztatási hatékonyságot eredményező gazdaságfejlesztés, valamint a KKV-k és az agrárium fenntartható fejlesztésének területein. Az MBH Bank széleskörű szolgáltatással segít összeállítani a helyi fejlesztési programokhoz, projektekhez szükséges fenntartható finanszírozási eszközöket. Ennek során komplex települési- és városfejlesztési tanácsadást, valamint igény esetén zöld (fenntarthatósági) és digitális célokat szolgáló teljeskörű pályázati menedzsmentet kínál. Támogatást nyújt továbbá a célok megvalósítását leginkább elősegítő finanszírozási struktúra (hitel, tőke, kötvény, leasing, faktoring stb.) összeállításában is.

Békés Vármegye Önkormányzat – sajtó

Az egyik 500 méteres táv rajtja vasárnap délelőtt.

A világbajnok és olimpiai ezüstérmes Kulifai Tamás győzelmével nyitott a Simon Fiala

Vanya Tímea, Kiss Viktória és Szemán Béla a Cervinus Teátrum Édes Anna című előadásában a Szarvasi Vízi Színházban 2023. július 18-án.

Egy gyilkosság története