in ,

A Csabacsűd elvette a tálcán nyújtott 3 pontot

Kiss Gábor az 54. percben szerezte meg a a csűdiek második gólját.
Kiss Gábor az 54. percben szerezte meg a a csűdiek második gólját. (Fotó: Babák Zoltán)

A Csabacsűd és a Szabadkígyós megtartotta hibátlan teljesítményét a megye II./A osztályú bajnokság második játéknapja vasárnapi találkozóin. A csűdiek hazai pályán verték a továbbra is pont nélkül álló Eleket, a kígyósiak pedig egy öngóllal bizonyultak jobbnak Mezőberényben.

A hazai együttes többet kezdeményezett, a kapu előtt is veszélyesebb volt, és jól használta ki ellenfele gyermeteg hibáit, ennek hozadéka volt a vártnál könnyebb sikere.

Csabacsűdi GYLSE–Elek USE 4–1 (1–0)

Csabacsűd, 120 néző. Vezette: Baczovszki Attila.

Csabacsűd: Kugyela – Sovány, Hajdú (Hraskó), Tasi N. (Szín), Sándor (Szedlják), Varga T., Pecnyik (Viszkok G.), Tari, Kiss G., Mojzsis (Styecz), Király. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Elek: Krisán – Nagy G., Kovács J., Jánki, Kajári (Szelezsán), Sipos, Nagy Á., Kádár, Kasznár, Kovács Zs. (Nagy R.), Rostás (Csanálosi). Edző: Turcsek Zoltán.

Gólszerző: Pecnyik (18.), Kiss G. (55.), Sovány (67. – 11-esből), Viszkok G. (86.), ill. Nagy R. (75.).

Boér Zsolt: Ilyen sikeres szezonkezdetre álmainkban sem gondoltunk. Kitűnő hozzáállással, a taktikai utasításokat maximálisan betartva, a helyzeteink töredékét értékesítve arattunk nagyszerű győzelmet.

Turcsek Zoltán: Nagyon sok technikai hibát vétettünk a mérkőzésen, szinte tálcán kínáltuk fel a helyzeteket, ezzel tulajdonképpen saját magunkat vertük meg.

Benka Viktor

Felnőtt az alkotótábor

Ismét elkészült a kamara pályaorientációs diáknaptárja