in , ,

Egy pontot hagyott a Doboz Csabacsűdön, egyet hozott a Hunyadi Füzesgyarmatról

A vármegyei másodosztály "A" csoportjának 4. fordulójában a Doboz SE csapatát fogadta vasárnap a Csabacsűdi GyLSE.
A vármegyei másodosztály "A" csoportjának 4. fordulójában a Doboz SE csapatát fogadta vasárnap a Csabacsűdi GyLSE. (Fotó: Somogyi Martin)

A vármegyei másodosztály “A” csoportjának 4. fordulójában a Doboz SE csapatát fogadta vasárnap a Csabacsűdi GyLSE.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a vendégek korai gólját a hajrában dolgozta le a Csabacsűd. A szünet utáni kiállítást követően a doboziak sikerrel óvták az eredményt, noha a hazaiak előtt több lehetőség is adódott a győztes gól megszerzésére.

Csabacsűdi GYLSE–Dobozi SE 1–1 (1–1)

Csabacsűd, 120 néző. Vezette: Bakos József.

Csabacsűd: Kugyela – Styecz (Pecnyik), Sovány, Gerhát, Tasi N. (Lénárt), Varga T., Sándor, Tari, Kiss G. (Mojzsis), Király, Liska (Jelen). Játékos-edző: Boér Zsolt.

Doboz: Farkas Zs. – Tímári, Szabó B., Huszár A., Kopács, Szabó L. (Rácz Gy.), Sztojka Á. (Sztojka N.), Barcsay, Balogh Á., Szigeti, Roszik (Váczi R.). Edző: Kis László.

Gólszerző: Sovány (33.), ill. Huszár A. (5.). Kiállítva: Huszár A. (57. – második sárga lap).

Boér Zsolt: – A szezon legjobb játéka után, egy élvezhető mérkőzésen veszítettünk fájó két pontot. A kiállítás után egy ideig tanácstalanoknak tűntünk, de az utolsó tíz percben három meccslabdát is rontottunk.

Kis László: – Küzdelmes vasárnapi mérkőzésre számítottunk. Azt kaptuk, amit vártunk. Igazságos döntetlen.

Benka Viktor

Fotó: Somogyi Martin

A vármegye II/A csoport másik mérkőzésén a Hunyadi Füzesgyarmatra látogatott.

Hazai fölény és szentandrási kontrák jellemezték az első félidőt. A gólok szünet utánra maradtak, amikor is a jól játszó vendégek kétgólos előnyre tettek szert. Már-már a gyarmati nézők is kezdtek lemondani a hazai pontszerzésről, amikor a hajrában fordult a kocka. Egalizáltak a piros-fehérek, és a végén büntetőből a fordítás is összejöhetett volna, de a sorsöntő rúgás nem volt pontos, így maradt a játék alapján reális pontosztozkodás.

Füzesgyarmati SK II.–Békésszentandrási HMSE 2–2 (0–0)

Füzesgyarmat, 50 néző. Vezette: Zahorán János.

Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Béres (Kiss B.), Kis Sz., Kiss P., Szőke (Polgárdi), Vámos (Komáromi), Kabály, Kovács M. (Kovács A.), Marozsán, Bella (Vígh), Soós. Edző: Fábián Ottó Olivér.

Békésszentandrás: Buzás – Szappanos, Olasz István, Sztricskó, Szűcs (Aszódi), Farkas M., Balázs, Lós, Szécsi, Virág, Tasi K. Játékos-edző: Lós István.

Gólszerző: Kabály (82.), Komáromi (85.), ill. Lós (62.), Olasz István (70.).

Fábián Ottó: – Az első félidőben kihagytuk a lehetőségeinket, emiatt szünet után futnunk kellett az eredmény után. Szerencsénkre még időben tudtunk váltani és egy huszáros hajrával akár meg is fordíthattuk volna a mérkőzést.

Lós István: – Annak ellenére, hogy hat embert nélkülöznünk kellett, kiválóan helytálltunk az NB III.-as játékosokkal megtűzdelt hazaiakkal szemben. Gratulálok a fiúknak!
Széles Kristóf

Bevonulás a IV. Békés Vármegyei Vadász- és Horgásznapon Békésszentandráson.

Vadászok és horgászok töltötték meg a Fövenystrandot

Kamarai képzés a duális képzőhelyek szakembereinek