in ,

Négy csapattal álltak asztalhoz a hétvégén a szarvasi asztaliteniszezők

Botos Marcell és Posgay Brúnó a hétvégi Mezőberény elleni fordulóban.
Botos Marcell és Posgay Brúnó a hétvégi Mezőberény elleni fordulóban. (Fotó: Babák Zoltán)

A hétvége folyamán a Demeter Lehel ASE összes csapata asztalhoz állt, ami azt jelenti, hogy idén már négy csapattal játszanak a fiatalok és felnőttek különböző bajnokságokban.

Az NB3-asok először játszottak hazai pályán a Hed-Land Mezőberény ellen. Az ellenfél számára egyértelmű célkitűzés a bajnokság megnyerése és a feljutás, ezért korábbi NB1-es játékosokkal erősítette keretét. A Demeter Lehel ASE első számú embere Medvegy Ákos betegség miatt nem tudott játszani, így a várakozásoknak megfelelően 18:0-ás győzelmet aratottak a berényiek. A fiataloknak kimondottan jól ment a játék, többször közel álltak ahhoz, hogy nyerjenek. Sajnos több döntő szettes meccs közül egyiket sem sikerült megnyerni.

A megyei bajnokság az első osztályában egy, a harmadosztályban két csapat indult, ezzel is biztosítva mindenkinek a játéklehetőséget.

Az első osztályban két győzelemmel kezdték a szezont, ahol egyből egy rangadót tudtak nyerni a békésiek ellen. Türei Ferenc, Virág Bence, Botos Gábor, Botos Pongrác, Nagy Béla és Medvegy Mihály alkotja idén ezt a csapatot. Céljuk az első hely megszerzése lesz.

A két harmadosztályú csapat közül az egyik csak utánpótláskorú játékosokkal áll fel. Korbely Alex, Németh Endre és Bakulya Tamás alkotja az egyik hármast. Mind a három mérkőzésüket meg tudták nyerni, ami meglepően jó eredmény volt a részükről.

A másik csapat egy meccset nyert és kettőt veszített. Vincze Tibor, Rodrigo Alejandro és Král Vanda először játszik csapatbajnokságban, így nagyon örömteli, hogy meccset tudtak nyerni. Vanda is megszerezte első egyéni győzelmét is, ami bizakodásra ad okot.

A csapatok élménydús hétvégét zártak, és nagy örömmel és lelkesedéssel várják a folytatást.

Medvegy Mihály

A Várnagy-család koncertezik a Tessedik Sámuel Múzeumban 2023. szeptember 24-én.

Vasárnapi Várnagy-koncert

Majoros Flóra 12 pontot szerzett.

Csak a különbség volt kérdéses