in ,

Csak a különbség volt kérdéses

Majoros Flóra 12 pontot szerzett.
Majoros Flóra 12 pontot szerzett. (Fotó: Babák Zoltán)

Tökéletes hétvégét zártak a Békés vármegyei női kézilabdacsapatok, hiszen mindhárom együttes harminc szerzett gól fölött teljesítve begyűjtötte a két bajnoki pontot. A Gyula ráadásul rangadót nyert, a mindig erős és veszélyes Bácsalmást múlta felül egyetlen góllal, és három forduló után vezeti a H-csoportot.

A vendégek nagyon belekezdtek, a házigazdák viszont rendszeresen ziccerig jutottak, de a lövéseiket a mezőtúriak kapusa semlegesítette (12. perc: 4–7). Závoda Kata három góljával egyenlített a Szarvasi NKK, majd feljavuló helyzetkihasználással magabiztos előnyre tett szert a szünetig. A folytatásban tovább növelte előnyét a Körös-parti együttes A túriakon a fáradtság, jelei mutatkoztak. Védekezésük túl durva lett, sok volt a kiállítás és a hétméteres, így pedig csak a különbség maradt kérdéses a lefújásig.

Szarvasi NKK–Mezőtúri AFC 32–18 (18–13)

NB II.-es női mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Gál Viktória Ágnes, Szikszay Judit.

Szarvas: Antal – ZÁVODA 3, Milyó 4, Papp Zs. 3, Hajdu 1, Szöllősi D. 2, Moharos 3. Csere: Skorka (kapus), Trnyik 1, Száva, MAJOROS 12 (7), TASGYIK 1, Biró P., Fodor, Pusztai, Szöllősi P. 2. Edző: Száva Flórián.

A Mezőtúr legjobb góldobói: Tóth M. 5, Csizmadia 4

Kiállítások: 6, ill. 14 perc. Hétméteresek: 9/7, ill. 4/2.

Száva Flórián: – Döcögősen kezdtünk, de a tizenharmadik perctől kezdve azt játszottuk, amit megbeszéltünk, és magabiztos, nagyarányú győzelmet arattunk. Mindenki szóhoz jutott a csapatban.

Bakulya Mihály

Botos Marcell és Posgay Brúnó a hétvégi Mezőberény elleni fordulóban.

Négy csapattal álltak asztalhoz a hétvégén a szarvasi asztaliteniszezők

Ambrus György, a Gyulakonyha Nkft. ügyvezetője, Dr. Orosz Tivadar és Dr. Rákóczi Attila

Kihelyezett ülésen a kamara