in

Rock kutyákért, cicákért

Különleges segélykoncert volt október 7-én, szombaton délután Szarvason, a Zenepavilonban. A szolnoki Reunion rockzenekar lépett fel a Szarvasi Kóbor és Elveszett Kutyákért Egyesület, valamint a Cicangyal Macskamentő Egyesület javára. A rendezvényt Gál László és Kuliga Gábor szervezték a két állatmentő egyesület javára. Ennek megfelelően szombaton délután a cicangyalok és a kutybarátok is ott várták a közönséget, kis adományperselyeikkel, melyekbe egyre gyűltek az érmék és bankók. Az összegyűlteket négy órakor Gál László üdvözölte, megköszönve, hogy sokan eljöttek, s külön köszönetét fejezte ki a Cervinus Teátrumnak és dr. Melis János címzetes főjegyzőnek a Zenepavilon használatának engedélyezéséért. Rövid bevezetőjében mindenkinek jó szórakozást kívánt a kétórásra tervezett koncert során és az utána következő beszélgetésen.

A Reunion rock zenekar nem is váratta sokáig a közönséget, a húrok közé csapott és szólt a rock a Prognózistól az Eddáig, Bon Joviig.

Aki kíváncsi a két karitatív egyesület mindennapjaira illetve a Reunion rockzenekarra, mindannyiukkal találkozhat a Facebookon is.

Tatai László

Egy boldog író

Tíz emberrel kétszeri hátrányból tartotta otthon a három pontot a Hunyadi