in , ,

Tíz emberrel kétszeri hátrányból tartotta otthon a három pontot a Hunyadi

Fotó: Kepenyes Balázs

A Békésszentandrási Hunyadi Doboz együttesét fogadta a Békés vármegyei II. “A” csoport 7. fordulójában.

Alacsony színvonalú, kiegyenlített első félidei játékot láthattak a nézők. A doboziak korai találata és a kiállítás nem sok jót ígért a Hunyadinak, mégis ez fordította meg a mérkőzés menetét.

A házigazdák tíz emberrel kétszeri hátrányból tartották otthon a három pontot.

Békésszentandrási HMSE–Dobozi SE 3–2 (0–0)

Békésszentandrás, 120 néző. Vezette: Kis Pál.

Békésszentandrás: Buzás – Szebegyinszki, Pecznik, Csipai, Szűcs, Balázs, Lós, Sztricskó, Kozák, Szécsi, Tasi K. Játékos-edző: Lós István.

Doboz: Farkas Zs. – Szabó T. (Roszik), Szabó B., Huszár A., Sztojka N. (Lukucz), Tímári (Faragó), Kopács, Szabó L., Váczi R., Szigeti, Rácz Gy. (Barcsay). Edző: Kis László.

Gólszerző: Szécsi (63.), Balázs (70.), Pecznik (76.), ill. Szigeti (48. – 11-esből, 65.). Kiállítva: Lós (50. – második sárga lap), ill. Kopács (89. – második sárga lap).

Lós István: Az első félidőben tapogatózó játék folyt. A támadó harmadban elfogyott a tudomány. A második félidőben a kiállítás és a bekapott gólok ellenére megrázta magát a csapat és hatalmas küzdéssel itthon tartottuk a három pontot.

Kis László: Valamiért ma feszültek, idegesek voltak a játékosaink. Nem játszottunk jól, ennek ellenére az első félidőben kettő-nullára kellett volna vezetnünk. A második játékrészben a vezetésünk és az ellenfél kiállítása minket zavart meg, a Szentandrás jól használta ki a hibáinkat, és mivel egy góllal többet lőtt, megnyerte a mérkőzést.

Virág Imre

Szabadkígyóson vendégszerepelt a Csabacsűdi GyLSE.

A hazaiak mezőnyfölényben játszottak, ami a félidő hajrájában hozta meg a vezetést számukra. A második félidő elején igyekeztek támadólag fellépni a vendégek, de egy kontra végleg megpecsételte a sorsukat. A kígyósiak többet tettek a sikerért, megérdemelt győzelmet arattak a Csabacsűdi GyLSE felett.

Szabadkígyósi SZSC–Csabacsűdi GYLSE 4–1 (2–0)

Szabadkígyós, 100 néző. Vezette: Rubás Zoltán.

Szabadkígyós: Dolezsán – Sebestyén A., Alb (Szilágyi), Milek (Lázár), Frankó, Sebestyén M., ifj. Szabó Z. (Hegedűs), Ancsin (Magyari), Faragó, Somogyi (Maglóczki), Kocziha. Játékos-edző: ifj. Szabó Zoltán.

Csabacsűd: Kugyela – Viszkok G. (Szedlják G.), Sovány, Gerhát, Tari (Lénárt), Sándor, Pecnyik (Tofan), Hajdú, Kiss G. (Hraskó), Liska, Varga T. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Milek (38., 55.), ifj. Szabó Z. (40.), Sebestyén M. (64.), ill. Gerhát (85.).

Ifj. Szabó Zoltán: A Csabacsűdnek igen is ebben az osztályban van a helye. Szimpatikus csapat és szurkolunk nekik, hogy rendezzék a soraikat. Amúgy örülök a győzelemnek, kellett, mint egy falat kenyér.

Boér Zsolt: Megmérettettünk és könnyűnek találtatunk. Úgy néz ki, hogy csak egy célunk lehet, a bennmaradás kiharcolása. A múlt heti mérkőzéshez képest hiányzott az akarat, az előrejátékunk hiányossága miatt pedig csak ilyen eredmény születhetett.

Fotó: Kepenyes Balázs

Rock kutyákért, cicákért

Egy fecske nem csinál nyarat!