in ,

Vízipólós eredménnyel nyert hazai medencében a Hunyadi

Mély talajon néha mélyenszántó játék alakult ki.
Mély talajon néha mélyenszántó játék alakult ki. (Fotó: Babák Zoltán)

A Hunyadi Mezőkovácsháza együttesét fogadta a megyekettő 12. fordulójában. Nem volt könnyű dolga a játékvezetői hármasnak megítélni, mi volt szándékos, mi nem. A folyamatos eső csak egyenes irányú mozgásokat tatt lehetővé a mélyen felázott talajon. Mindenki úgy maradt talpon., ahogy tudott.

A többet kezdeményező házigazdák az első félidőben nehezen találták meg a lelkesen védekező kovácsháziak ellenszerét. Szünet után ahogyan fogyott az erő a mély talajon, úgy lett egyre magabiztosabb a Hunyadi, amely megérdemelt győzelmet aratott.

Békésszentandrási HMSE–Mezőkovácsházi TE 5–0 (1–0)

Békésszentandrás, 50 néző. Vezette: Pusztai Zoltán.

Békésszentandrás: Buzás – Szebegyinszki, Szabó M. (Banász), Pecznik, Balázs, Csipai, Lós, Szécsi (Aszódi), Virág, Tasi K., Sztricskó. Játékos-edző: Lós István.

Mezőkovácsháza: Tóth K. – Saicz, Almádi, Multyán P., Krajcsi (László), Ondos, Szokai, Bessenyei F., Bereczki, Budás, Andrej. Edző: Matuz Tamás.

Gólszerző: Szécsi (32.), Virág (58., 87.), Lós (62. – 11-esből), Csipai (69.). Kiállítva: Balázs (35. – visszarúgásért), ill. Budás (34. – szándékos rúgásért).

Lós István: – Egy picit nehezen indult meg a csapat, ami a teljesen felázott pályának volt tulajdonítható. Ennek ellenére ma nagy akarással játszott mindenki, ennek lett az eredménye az öt rúgott gól és a biztos győzelem.

Matuz Tamás: – Egy nagyon mély talajú pályán, nagy küzdést láthattunk, amihez sokkal jobban alkalmazkodott a hazai csapat. Gratulálok a győzelméhez!

Virág Imre

Fotó: Babák Zoltán

Luther – Tessedik – Ruzicskay

Közösségi nap a Szarvasi Katolikus Egyházközségben