in ,

Három játékossal az országos döntőben

Német Endrének sikerült továbbjutnia az első helyen az országos döntőbe.
Német Endrének sikerült továbbjutnia az első helyen az országos döntőbe.

Az elmúlt héten került megrendezésre a diákolimpia megyei fordulója, ahonnan a győztesek jutottak tovább az országos döntőbe. A Demeter Lehel ASE egyesületéből öt játékos vehetett részt a versenyen igazolt, illetve nem igazolt kategóriában.

Az igazoltak 5-6. korcsoportjában Magyar Milán tudta megszerezni az első helyet, míg Posgay Brúnó a 3-4. korcsoportban érte el ugyanezt az eredményt saját csapattársát legyőzve a döntőben. Bakulya Tamástól így is kiváló eredmény, hogy eljutott egészen a döntőig.

Az 1-2. korcsoportban Német Endrének sikerült továbbjutnia az első helyen az országos döntőbe. Král Vanda a nem igazoltak kategóriájában az 5-6. korcsoportban ért el egy dobogós helyezést. Tőle is nagyszerű eredmény, és bizakodásra ad okot a továbbiakban, mivel első versenyei egyike volt ez még. Ezért is nagy öröm az egyesület számára is, hogy sikerült megszereznie élete első érmét.

Továbbá minden büszkeség megilleti a csapatot, hogy az országos döntőn három játékossal tudja magát képviseltetni majd tavasszal, ami kevés klubról mondható el az országban.

Az U14-es csapat.

Megkezdték közös csapataink is a pontgyűjtést

Marci manó és a libakaland a Gyakorlóban