in ,

Megkezdték közös csapataink is a pontgyűjtést

Az U14-es csapat.
Az U14-es csapat.

U14-es 3×3-as kispályás játékosaink a Csabai Farkasokkal (létszámhiány miatt) közösen, Makón játszották első mérkőzéseiket november 11-én, szombaton.

A korosztály kiírása szerint háromszor 15 perces harmadokból áll a mérkőzés. Egy napon három csapattal kell játszani. Ezen a napon a makói Marosi Pengékkel, a HC Kiskőrössel és a hódmezővásárhelyi Pörgős Pengékkel mérkőztünk meg.

Az első mérkőzést a hódmezővásárhelyiek ellen, végig vezetve, győzelemmel kezdtük.
Majd pihenő nélkül a kiskőrösiek következtek. Tudatosan nagy iramot diktálva teljesen kifárasztották csapatunkat, így pontatlanok lettek a kapura lövéseink, ráadásul a kapusuk is jó napot fogott ki. A nagyarányú gólkülönbség nem tükrözi a játék képét, de megérdemelten győztek.

Az utolsó összecsapás a hazaiakkal történt, ahol sikerült keretbe zárni a napot és nagyszerű csapatmunkát bemutatva győzelemmel zárni a mérkőzést.

Eredmények:
Csabai Farkasok – Pörgős Pengék 15:1 (5:1, 6:0, 4:0)
Csabai Farkasok – HC Kiskőrös 2:20 (1:6, 1:8, 0:6)
Csabai Farkasok – Pörgős Pengék 18:4 (5:0, 9:3, 4:1)

A csapat szarvasi tagjai: Ardai Virág (6 gól), Patay Panna (8 gól), Patay Sára (8 gól), Patay István (2 gól), Tóth Zalán (1 gól)

Mérföldkő

U12-es korosztályú játékosaink nagypályás bajnokságban indulnak ettől az évtől, szintén létszám (22 fő/csapat) hiány és a fejlődés miatt a csabaiakkal. Ebben a korosztályban a játékidő 2×18 perc tiszta idő, ami azt jelenti, hogy minden játékmegszakításnál megállítják az órát.


Álló sor balról 5. Kepenyes-Darida Alex, 7. Kepenyes-Darida Zóra és térdelő sor balról a 6. Papp Balázs.
Álló sor balról 5. Kepenyes-Darida Alex, 7. Kepenyes-Darida Zóra és térdelő sor balról a 7. Papp Balázs.

Sorsolás alapján az idén átadott, impozáns Bajai Jégcsarnokban kezdtük meg november 12-én, vasárnap a szereplésünket.

Csapatunkból nagypályán még senki sem játszott, alkalmazkodni kellett a nagypályás szabályokhoz és a pálya méretéhez is.

Első meccsünket a hazai Bajai Harcsákkal vívtuk, mindenki meglepetésére mintha mi játszottunk volna a megszokott környezetünkben nagyon ügyesen birtokoltuk a korongot és lőttük a góljainkat. A második játékrész után győztesen jöttünk le a pályáról.

A sorsolás miatt pihenő nélkül kezdtük a második mérkőzésünket a budapesti White Sharks csapata ellen. Kiegyenlített játék folyt a mérkőzés első felében, de a második részre látszott a fáradság és pontatlanok lettünk, sajnos ezt ellenfelünk ki is használta és megnyerte az összecsapást.

Eredmények:
Csabai Farkasok – Bajai Harcsák 7:1
Csabai Farkasok – White Sharks 2:4

A csapat szarvasi tagjai: Kepenyes-Darida Alex, Kepenyes-Darida Zóra (1 gól), Papp Balázs

Kohut Pál edző – Szarvasi Jégkorong SE

A Sóska, sültkrumpli darab rendezője, Gulyás Hermann Sándor, és a szereplők, Timkó János, Boronyák Gergely és Ragány Misa.

Egy előadás, négy férfi, meg egy kis foci

Német Endrének sikerült továbbjutnia az első helyen az országos döntőbe.

Három játékossal az országos döntőben