in ,

Pénteken Grand Opening a Bordűr Hotel Superior & Szőnyegmúzeumban

A Bordűr Hotel Superior & Szőnyegmúzeum
A Bordűr Hotel Superior & Szőnyegmúzeum

December 1-től fogad vendégeket a négycsillagos Bordűr Wellness Hotel Superior és a Bordűr Szőnyegmúzeum. Az októberi hivatalos megnyitó óta eltelt idő alatt lezajlott a próbaüzem, minden apró részlet a helyére került.

A nyitást követően kedvezményekkel készülnek az év utolsó hónapjára. Ezekkel nemcsak a szállóvendégeknek, hanem a helyben élőknek, illetve a környéken telelőknek is szeretnének kedvezni mind az étteremben, múzeumban, mind pedig a wellness élményekben.

Különböző csomagárakat alakítottak ki, aminek mértéke az igénybe vett szolgáltatások számával növekszik. Ha valaki az étteremben étkezik, igénybe veszi a szálloda wellness-szolgáltatását, vagy megtekinti a Bordűr Szőnyegmúzeumot, 10-15 százalék engedményt kap. Ezekről érdemes tájékozódni a szálloda honlapjáról.

A szálloda éttermében a lokális gasztronómia remekműveivel találkozhatnak, legyen az séfjük jól komponált ételkölteménye, vagy a hozzájuk passzoló sörök, borok, koktélok bármelyike! A vendégeket welcome drinkkel és falatkákkal fogadják decemberben.

A Bordűr Szőnyegmúzeumba a teljes árú belépő 2200 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1600 Ft lesz. Ezekből 20 százalék kedvezményt kapnak a lakcímkártyájukon békésszentandrási címmel rendelkezők, csakúgy, mint a wellnessrészleg belépőjéből. Ott a teljes árú napijegy 4200 Ft, diákoknak 3200 Ft forint lesz. Délutáni kedvezményes belépőárakról a bordurhotel.hu oldalon érdemes tájékozódni.

Az adventi hétvégéken különböző tematikus gaszto-esteket tartanak. Lesz kolbász és sonka, illetve pezsgő köré felépített hétvége, lesz, amin csokibonbonokat lehet készíteni, valamint pálinkákat kóstolni.

Hogy ne szaladjunk nagyon előre az időben, a megnyitó estéjén, azaz december 1-én pénteken az étteremben a vacsora még kellemesebb hangulatáról élőzene fog gondoskodni.

Ezekről, illetve az aktuális akciókról érdemes a Bordűr Hotel honlapján tájékozódni.

A Hortobágyi Bálint – Medvegy Ákos páros hozta a mérkőzést.

Erős ellenfelet fogadtak a szarvasi asztaliteniszezők

Támogatva segítették a nagyok a karatés reménységeket