in ,

Offline – régi és új

Régi és új társasjátékok, régi és új játékosok, folyamatosan bővülő kínálat és folyamatosan gyarapodó játszótársak – röviden így lehetne összefoglalót adni arról a csoportról, amit Szabó Szilvia és Hegedűs Éva toborzott Szarvason. A csoport társasjátékokat és kártyajátékokat játszik időről-időre, nagyjából havonta, idén nyáron volt már tábor is, ahol egy hétig élhettek kedvenc időtöltésüknek a táborozók.

November 25-én délután a Szarvasi Könyvtárban volt a legutóbbi klubfoglalkozás, de volt már összejövetelük a Mokka Étteremben és a „nagy” alkalmaknak – az őszi és a tavaszi szünetben – a Cervinus Teátrum szokott helyet biztosítani. A november végi tehát egy átlagos havi összejövetel volt, amire szokás szerint a játékokat Évi és Szilvi hozta, a klubtagok pedig rágcsával és üdítővel járultak hozzá a közös, terített asztalhoz. A folyamatosan érkező játékosok kiválasztották a nekik leginkább tetsző játékot és kisebb-nagyobb csoportokat alkotva kezdetét vette a jókedvvel kísért játék.

Hegedűs Évától megtudtuk, hogy Offline Klub néven zárt Facebook-csoportot is alkotnak, hogy két személyes találkozás között is meg tudják osztani egymással élményeiket, észrevételeiket. A csoport eddig nagyjából száz főt számlál, a további érdeklődőket nagy szeretettel várják.

Tatai László

Az első lépés a búcsúzás útján

Az első gyertyát Kitajka Béláné, Edit néni, a szombati Szent András-nap díjazottja gyújtotta meg.

Az első gyertyát Edit néni gyújtotta meg Szentandráson