in ,

Újév délelőttjén is jégkorongozik a család

Bulimeccsel kezdték az évet a szarvasi jégkorongozók.
Bulimeccsel kezdték az évet a szarvasi jégkorongozók. (Fotó: Babák Zoltán)

Hagyományossá vált a Szarvasi Jégkorong Egyesület sportolói, illetve családjaik körében, hogy újév napján a generációk egy bulimeccs keretében megmérkőznek egymással. Az idei évkezdő játékon elég vékony volt a határvonal, hol is választódik el a két korosztály, mert az idősebbek kénytelenek voltak a fiatalok közül is igazolni, miután idősebb sporttársaik valószínűleg még hanyatt fekve próbálták rekonstruálni 2023 utolsó éjszakájának történéseit.

Azt, hogy melyik csapatban hányan játszhattak, valószínűleg a testsúlyok összege dönthette el. Ha jól számoltuk, akkor 250 kiló körül lehetett a határ. Azt, hogy ebbe hány játékos fért bele a fiatalok oldalán a félperces sorváltások miatt nem volt könnyű megállapítani, de a felnőttek három fővel kitöltötték a súlykeretet.

A kétszer harmincperces mérkőzést a szeniorok kezdték jobban. 3–1-től tudták tartani két-háromgólos előnyüket, de az idő leteltét jelző dudaszónál 15-15-öt mutatott az eredményjelző. Ebben lehet némi szándékosságot sejteni, de az is megeshetett, helyesen állapítottuk meg félidőben, hogy az idősebbek közül már volt, aki úgy nézett ki, mint egy félig megfőtt csirke korcsolyával a lábán.

Másodpercekkel a koncert kezdete előtt Szabados-Tóth Gábor figyelmet kér a Városi Fúvószenekar tagjaitól.

BÚÉK 2024 : Zenei kalandozással köszöntötték az új évet

Karap Diána és Boronyák Gergely épp a kolbász méretezését értik félre.

Minden jó, ha a vége jó