in , ,

Az év fogorvostan-hallgatója Gyekiczki Fanni

Gyekiczki Fanni a díjátadón.
Gyekiczki Fanni a díjátadón.

A 46. Medicina konferenciához kapcsolódva a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság meghirdette az Év Fogorvostan-hallgatója Díjat, melynek célja elismerni a sikeres egyetemi tanulmányaik mellett kiemelkedő közéleti teljesítményt nyújtó fogorvostan-hallgatókat. A bíráló bizottság döntése alapján Gyekiczki Fanni a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának 4. éves hallgatója lett 2023-ban az év Fogorvostan-hallgató Díj pályázatának nyertese.

Fanninak kiválóak az egyetemi tanulmányi eredményei. Az Orális Diagnosztikai Tanszék Dento-alveoláris sebészeti osztály TDK-hallgatójaként szakmai elhivatottságát már többször bizonyította. A Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesületének országos prevencióért és programokért felelős referensként szívügyének tartja a prevenciót, pályázatában is olvashatunk erről.

Elsőéves kora óta a Korányi Frigyes Szakkollégium aktív tagja. Tudományszervezői és tudományos közösségi aktivitása is kiemelkedik kortársai közül. Az Instruktor Öntevékeny csoport aktív tagja és idén csatlakozott a Hallgatói Önkormányzat Oktatásért felelős Bizottságához.

Gyekiczki Fanni a díjátadón.
Gyekiczki Fanni a díjátadón.

A beérkezett pályázatokat a Medicina Fórum zsűrije, a Magyar Kórházszövetség, az Orvos Szakmai Kollégium, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság és a Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége bírálta el.

A Szarvasi FC 1905 pályája 2023. július 29-én.

Változások a Szarvasi FC 1905 háza táján

Domján Balázs fejesgólja nagyon kellett a csere nélkül kiálló Nagyrétnek.

Farmerek és hooligánok a játéknap vesztesei