in ,

Tizenöt utánpótlás karatés bontogatta szárnyait Pomázon

Szarvasi karatésok a pomázi versenyen.
Szarvasi karatésok a pomázi versenyen.

Szombaton került megrendezésre a Pomáz Kupa, amely a Magyar Hontonon Karate-do Szövetség utánpótlás versenye. Az eseményen öt egyesület növendékei vettek részt négyes csapatokra bontva, hogy a körmérkőzéses rendszerben biztosított legyen a kellő meccsszám minden résztvevő számára.

A Dél-Alföldi Regionális Karate Akadémia növendékei két kisbusszal vágtak neki az útnak, kísérőik Borzi Balázs és Nagy Máté edzők voltak Ruzsinszki György mellett, míg Ruzsinszki Balázs ezúttal bíróként működött közre az eseményen.

A kis csapat tisztesen helytállt, a fiatalok tiszta találatokat szerezve szép rúgásokkal és ütésekkel kamatoztatták az edzéseken elsajátított ismereteiket. Mestereik bizakodva nyugtázták, hogy a nemzetközi eredményekkel büszkélkedő élversenyzők mögött egy tehetséges és népes új generáció kezd kirajzolódni a Dél-Alföldi Regionális Karate Akadémia munkájának köszönhetően a térségben.

Eredmények:

  1. hely: Balla Natasa, Valastyán Zsófia, Schuszter Lénárd, Bagi Bence, Mészáros-Berkecz Etele, Gulyás Zétény
  2. hely: Demcsák Hédi, Demeter László, Kovács Izabella, Körösparti Nimród, Körösparti Zsombor, Sutyinszki Ádám, Tóth Zalán
  3. hely: Roszik Adrienn, Zvara Daniella

SZHKE

Dinya Vendelt választották az év Tisztes Iparosának.

Dinya Vendelt választották az év Tisztes Iparosának

A képviselők egyhangú döntése mellett került elfogadásra Békésszentandrás 2024-es költségvetése 2024. február 26-án, hétfőn.

Nagyon sok matek, nagyon sok műhelymunka után összeállt a 2024-es költségvetés