in ,

Endrefalvi 3, Furár 2, Zahorán 1

A friss szerzeményű Endrefalvi Erik mesterhármassal mutatkozott be Medgyesbodzás ellen. (Fotó: Babák Zoltán)

Győzelemmel kezdte tavaszi menetelését a Szarvasi FC 1905 a Békés vármegyei első osztályban. Szombaton a sereghajtó Medgyesbodzás SE felett aratott elvárható sikert a hazai gárda.

Két hazai és két vendégsiker született a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitányának szombati mérkőzésein. A listavezető Gyula és a dobogós Szarvas fölényes hazai győzelmet aratott, a Szeghalom és a Mezőhegyes vendégként zsebelte be a három pontot, miközben egyik gárda sem kapott gólt.

Szarvasi FC–Medgyesbodzás SE 6–0 (4–0)

Szarvas, 150 néző. Vezette: Zahorán János.

Szarvas: Jakab – Endrefalvi, Zahorán, Zima (Bátori), Máté, Furár (Csányi), Magyar, Barna (Sztancsik), Marik, Pilán M., Palik (Truczka). Edző: Sajben Gábor.

Medgyesbodzás: Véha – Mazán, Túri (Lakatos), Szabó Sz., Nagy L., Sódar, Varga V., Serbán, Bozsó (Varga Z.), Zsuzsa, Kurta (Kocsis Bá.). Edző: Mazán Zoltán.

Gólszerző: Furár (8., 10.), Zahorán (33.), Endrefalvi (40., 49., 77.). Jó: Endrefalvi, Magyar, Pilán M., Bátori, ill. Serbán.

Kepenyes György emlékének adózva egyperces gyászszünettel kezdődött a találkozó.
Kepenyes György emlékének adózva egyperces gyászszünettel kezdődött a találkozó. (Fotó: Kovács Bence)

Kepenyes György emlékének adózva egyperces gyászszünettel kezdődött a találkozó. A hazai együttes hamarjában kétgólos előnyt szerzett, azt követően felszabadultan játszhatott, a további gólokkal sem maradt adós, noha a vendégek is szervezettek tudtak maradni, és próbálták megnehezíteni vendéglátójuk dolgát.

Sajben Gábor: – Győzelemmel kezdtük a szezon, emellett három ifistánk is debütált. Készülünk a jövő heti rangadóra, további sok sikert a sportszerű bodzási csapatnak!

Mazán Zoltán: – Sajnos már az elején eldőlt. Utána mentünk becsülettel, de ma ennyi volt benne. Gratulálok a hazai csapatnak!

Rohony Gábor

Tóth Tamásné tartotta a tanácskozás bevezető prezentációját.

A szociális diagnózisé a jövő

A fotón a a kecskeméti érmesek láthatók.

Szlovákos sakksikerek Szarvason innen, Szarvason túl