in ,

Elődöntőbe jutott női U25-ös csapatunk

Jégkorong U25 lányok: Álló sor Kohut Pál (b2), Patay Sára (b3), Ardai Virág (b4), Opavszky Lara (b5), Kohut Villő (b6), Budai Luca (b7), térdelő sorban Patay Panna (b2)
Jégkorong U25 lányok: Álló sor Kohut Pál (b2), Patay Sára (b3), Ardai Virág (b4), Opavszky Lara (b5), Kohut Villő (b6), Budai Luca (b7), térdelő sorban Patay Panna (b2)

U25 női közös csapatunk szombaton Tatabányán játszotta utolsó alapszakaszi mérkőzéseit.

Első mérkőzésünk a Lizards csapata ellen zajlott. Az előzményeket ismerve (harmadjára játszottunk velük) ismét szoros összecsapásra számítottunk ellenük. A múlt hetihez képest hatékonyabb volt a támadójátékunk, sikerült győztesen elhagynunk a pályát; 3:2 lett a vége.
Másodjára a hazai Tatabányai Polipok Girls csapatával találkoztunk. Az előző mérkőzés után teljesen kifáradtak a lányok, ami a korai kelésnek is köszönhető, de így is minden erejüket megfeszítve próbálták hozni a kötelezőt. Ha nehezen is, de ezt a meccset is sikerült megnyernünk 2:1-re.

A következő mérkőzésünk már a bajnoki döntőbe jutásért fog zajlani. Reméljük sérültjeink addig felépülnek és ezt az akadályt is sikerrel veszik a lányok.

Szarvasiak névsora: Ardai Virág (4 gól), Budai Luca, Kepenyes-Darida Zóra (1 gól), Patay Panna, Patay Sára,

A Szarvasi Jégkorong SE U14-es csapata.
A Szarvasi Jégkorong SE U14-es csapata.

U14 3×3

Közös csapatunk szombaton, a Kőbányai Jégpályán kezdte meg a bajnokság Középszakasz-Felsőházban a szereplését.

Ide az öt régióban első és második helyezett csapatok szereztek jogot az indulásra.
Első mérkőzésünket a White Sarks HC csapata ellen vívtuk. Sajnos nem sikerült felpörögnünk a hosszú buszút után, így nem nehezítettük meg a hazaiak dolgát és simán kikaptunk; 12:3 lett a vége.

Másodjára a Szolnoki Orcas együttese ellen játszottunk, ide már „megérkezett” a csapat és egy kemény, szikrázó játékot mutattunk be. Ez a hozzáállás kellett ahhoz, hogy ellenfelünk fölé kerekedjünk és győzelemmel zárjuk az első kört 8:7-re.

Szarvasiak névsora: Ardai Virág (1 gól), Patay István (1 gól), Patay Panna (3 gól), Patay Sára (1 gól),

Kohut Pál edző

Vetélkedő hatodikosoknak, hetedikeseknek

Pénteken a Főtéri Iskolában rendezték meg a Békés vármegyei a zeneiskolák növendékeinek fafúvós versenyét.

Fafúvósok jubileumi versenye Szarvason