in ,

Nem bírt a Szarvas az előrésekkel

Nem bírt a Szarvas az előrésekkel
Nem bírt a Szarvas az előrésekkel. (Fotó: Bencsik Ádám/BMH)

A Termál FC háza táján alighanem végérvényesen megkezdhetik a visszaszámlálást a bajnokavatást illetően, hiszen a Vármegyei I. osztály 20. játéknapján tovább növelték előnyüket a kék-fehérek, amely így már 16 pontnyira rúg. A kék-fehérek a Jamina ellen nyertek a második helyezett Szarvas viszont ezúttal sem boldogult az előrésekkel, ez a Körös-partiak második helyébe is került.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Szarvasi FC 3–0 (2–0)

Békéscsaba, 200 néző. Vezette: Fekete Zoltán.

Békéscsaba II.: Krnács – Óvári (Rostás), Futó, Harmati, Bacsa, Mágocsi, Lauri (Molnár M.), Kóródi (Ilyés T.), Orvos (Pusztai O.), Farkas Á., Szabó Cs. (Kuzma). Edző: Jakab Péter.

Szarvas: Jakab – Endrefalvi, Zahorán (Máté), Polonszki, Zima (Palik), Furár, Magyar, Barna (Truczka), Marik (Kerekes), Pilán M., Simon R. Edző: Sajben Gábor.

Gólszerző: Szabó Cs. (13.), Kóródi (37.), Ilyés t. (89.).

Jakab Péter: – Erős első félidő után a második játékrészben már a szerencsére is szükségünk volt, de végül egy kontrával be tudtuk biztositani a győzelmünket, az igen motivált Szarvas ellen!

Sajben Gábor: – Sajnos ez a meccs így sikerült, csak a második félidei hozzáállásunk dicsérendő a kiválóan összerakott hazaiak ellen. A tizenegyes szituaciókról nem foglalok állást, amíg nem látjuk felvételről.

R. G.

Fotó: Bencsik Ádám/BMH

Ardai Virág nemzeti szerelésben.

Ardai Virág megszerezte első gólját az nemzeti válogatottban

Gémesi Gergely, Gémesi Csanád és beszélgetőtársuk, Szigeti Anna

Gémesi Csanád olimpiai bronzérmes vívó a Szarvasi Moziban