in ,

Ki-ki rangadón 3 pontot tartott itthon a Szarvasi FC 1905

Volt dolga Köteles Attilának az OMTK ULE 1913 elleni mérkőzésen.
Volt dolga Köteles Attilának az OMTK ULE 1913 elleni mérkőzésen. (Fotó: Babák Zoltán)

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati rangadója, a Szarvasi FC 1905-OMTK ULE 1913 mérkőzés hazai sikerrel zárult Szarvason.

Szarvas együttese az Orosháza elleni három ponttal jelentős lépést tett ahhoz, hogy dobogón zárja az évet. A vendégek ugyanakkor jelentős lépéshátrányba kerültek az előző nap hazai pályán nyerő Békéscsaba 1912 Előre II. gárdájával szemben is, mert bár május 22-én még van egy jaminai pótlásuk, a következő héten viszont a bajnok Gyula otthonába látogatnak.

Szarvasi FC–Orosházi MTK-ULE 1–0 (1–0)

Szarvas, 300 néző. Vezette: Tóth Imre.

Szarvas: Köteles – Furár (Zahorán), Polonszki, Kerekes (Bány), Zima, Magyar, Barna, Máté, Marik (Truczka), Pilán M., Simon R. Csere: Jakab, Zahorán, Truczka, Bány, Csányi. Edző: Sajben Gábor.

Orosháza: Marunák (Salka) – Szabó Á., Buzai (Harangozó), Kasuba, Juhász (Fehér), Babolek, Papp M., Darida (Halász), Miszlai (Burai), Bónus, Ondrejó. Edző: Bordás Dániel, Huszár Gergő.
Gólszerző: Zima (12.).

Sajben Gábor: – Nem ezen a rangadón játszottunk a legjobban, de a győzni akarásunk és az egységes csapatunk megérdemelte a győzelmet.

Bordás Dániel: – Sajnos végig kell néznünk, hogy leég a házunk.

Rohony Gábor

Fotó: Babák Zoltán

Bronzot szereztek Szarvasi Agrár Zrt. érlelt sajtjai

Szentandrások delegációi a 26. Szentandrások találkozóján.

Szentandrások találkozója Szentandráson