in ,

A második félidőben lefocizták a hazai csapatot a csabacsűdiek

Fotó: Bohus Krisztián
Fotó: Bohus Krisztián

Orosházi sikerrel végződött a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi záró párharca, amin az OMTK-Rákóczihoz látogatott a Csabacsűdi GyLSE gárdája.

Bodzás Ádám együttese jobb első félidei teljesítményének és egy remek egyéni produkciónak köszönhetően tudta otthon tartani a három pontot a szünet után ébredő Csabacsűddel szemben. A hazaiak 9., a látogatók a 12. helyről várhatják az utolsó játéknapot.

OMTK-Rákóczi–Csabacsűdi GYLSE 3–2 (2–0)

Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 100 néző. Vezette: Láza András.

Orosháza: Salka – Czinkóczi, Bok, Janicsek, Szabó Áron (Árgyelán), Dobi, Fehér, Deli, Papp M., Szabó T. (Kun-Szabó), Szűcs (Kérdő). Edző: Bodzás Ádám.

Csabacsűd: Kugyela – Jelen, Tari, Gerhát (Styecz), Viszkok G. (Novodomszky), Varga T., Tasi, Kiss G., Pecnyik, Hajdú, Liska. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Dobi (18.), Fehér (26., 77.), ill. Viszkok G. (70. – 11-esből), Jelen (89.).

Bodzás Ádám: Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, ami valamelyest sikerült is. Szünet után voltak melegebb pillanatok, de nem forgott veszélyben a győzelmünk, végig kontrolláltuk a játékot.

Boér Zsolt: Utolsó idegenbeli mérkőzésünkön az első félidőt szerencsésen túléltük, a másodikban viszont lefociztuk a hazai csapatot és csak a szerencsén múlott, hogy ismét nem sikerült pontot szereznünk. Fehér Bence klasszisa jelentette a különbséget, köszönöm a játékosaimnak a hozzáállását.

Fotó: Bohus Krisztián

Országos döntő szarvasi helyszínnel és szarvasi sikerekkel

Ruck János, a GALLICOOP Zrt. vezérigazgatója.

AgroFood 2024 konferencia – terítéken a kereskedelem