in ,

Küzdelmes fordulókkal zárult a női kézilabda-bajnokság

Az utolsó két forduló eredményei

A beálló posztján játszó Hajdu Andreának bőven volt része pankrációban a szezon folyamán.
A beálló posztján játszó Hajdu Andreának bőven volt része pankrációban a szezon folyamán. (Fotó: Babák Zoltán)

Az utolsó előtti fordulót játszották a pünkösdi hétvégén az NB II.-es kézilabda-bajnokságban. A női felsőházi rájátszásban a Gyula és a Szarvas győzelemmel köszönt el erre az idényre a szurkolóitól, a Békéscsaba U21, azonban nem bírt a sokkal motiváltabb Vecséssel.

Szarvasi NKK–Inárcs-Örkény KCE 36–28 (19–15)

NB II. női, felsőház. Szarvas, 70 néző. Vezette: Mácsár, Pásztor.

Szarvas: Antal – Biró P. 1, Nagy E. 2, HAJDU 9, Milyó 1, Majoros 5, ZÁVODA 6. Csere: Skorka (kapus), Papp Zs. 2, Száva F., Szöllősi P. 4 (1), Tasgyik 3, Trnyik 3, Pusztai, Fodor. Edző: Száva Flórián. Az Inárcs-Örkény legjobb góldobója: Szarvas 9.

Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 0.

Száva Flórián: – Az év utolsó hazai mérkőzésén magabiztos támadójátékkal a mérkőzést végig irányítva búcsúztunk el közönségünktől egy szimpatikusan küzdő ellen.


A hétvégi mérkőzésekkel lezárultak az NB II.-es női kézilabda-bajnokság küzdelmei. A felsőházban érdekelt viharsarki triónak nem sok babér termett az utolsó fordulóban. Az ezüstérmes gyulaiak a bajnok otthonában maradtak alul, a szarvasiak és a békéscsabai fiatalok ugyancsak idegenben szenvedtek súlyos vereséget.

Vecsés SE–Szarvasi NKK 38–27 (15–12)

NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, felsőház. Albertirsa, 30 néző. Vezette: ifj. Rácz, Újhelyi.
Szarvas: Antal – Biró P. 5, Szöllősi P. 5 (1), Papp Zs. 1, HAJDU 6, Majoros 4, Milyó 3. Csere: Skorka (kapus), Nyerges 1, Száva F., Tasgyik 1, Trnyik 1, Pusztai, Fodor. Edző: Száva Flórián. A Vecsés legjobb góldobója: Gyulai 7 (1).

Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 3/2.

Száva Flórián: – A szezon utolsó mérkőzésén frissebb volt a vendéglátó csapat, megérdemelten nyert. Sajnálom, hogy az elmúlt hét felnőtt és junior mérkőzésein nemcsak a kézilabda, hanem a küzdősportok is domináltak, büntetlenül.

Nyári Mihály

Skapinyecz Péter és Szikszai Csaba.

Az Újvidéki nemzetközi élelmiszeripari vásáron járt a kamara

Elek apó meséi: Székelyföldi legendák nyomában