in ,

A Gyakorlóintézmény vendége volt Kollár Betti írónő…

Kollár Betti és házigazdája, Lestyan-Goda Sára.
Kollár Betti és házigazdája, Lestyan-Goda Sára.

A GFE Szarvasi Gyakorlóintézmény „KAMASZ-EGYETEM 2024.” programjának vendége volt a kortárs kamaszirodalom közkedvelt alkotója Kollár Betti, aki Lestyan-Goda Sára hatodik osztályos tanulóval beszélgetve engedett betekintést az alkotói folyamatokba és az írói világába.

A találkozót egy Mokka-ebéd előzte meg, ahol Betti és párja Sárival és Oliviával készültek a színpadra lépésre. Megtörtént… Hosszas előkészület után a Gyakorló programján köszönthettük a Kosár Suli című sorozat szerzőjét.

A nap margójára… Sáritól:

„Minden jó könyv mögött egy csodálatos, páratlan személyiség áll. Kollár Betti ma egy produktív ebéd és délután után ezt bebizonyította.

2024.05.24. másoknak talán egy egyszerű szokványos pénteki napnak indult, de a gyakorlós gyerekeknek igazán különleges volt. Kollár Betti írónő látogatott el Szarvasra. Aki azért is meghatározó a fiatalság, számára mert sokak a könyvei által ismernek rá saját élettörténeteikre, vagy éppen a romantikára. A könyveiben nagyon sok humorral és páratlan karakterekkel színesít egy-egy sztorit. A „Kosársuli” és „A vonzás hatalma” könyvsorozatok inspirálóak és motiválóan hatnak az olvasó számára. Szerencsém nyílt még az iskolai találkozó előtt vele ebédelni, ahol kedves és közvetlen volt. Iskolánkban pedig az író-olvasó találkozó alkalmával nem csak a könyvek születését és nyomtatás folyamatát ismerhettük meg, Betti pár titkot is megosztott velünk a magánéletével és karrierjével kapcsolatosan. Fokozva az emelkedett hangulatot egyik legjobb könyvét is kisorsoltuk, amit három szerencsés lány kapott meg. Lehetőség volt könyvdedikálásra illetve közös fotó készítésére is.

Betti végig nagyon szimpatikus és kedves volt. Nagyon hálás vagyok, hogy ez megvalósulhatott egy örök élmény-emlék marad.”

Sz.Zs.

A magyar hősökre emlékeztek Csabacsűdön.

A magyar hősökre emlékeztek Csabacsűdön

Virág Imre két gólt szerzett a Mezőberény ellen.

Lezárult a megyekettes bajnokság is