in

Megértük, hogy „megértünk”!

120712vajda

120712vajda2008 őszén, amikor még kilencedikesek voltunk, teljesen nyugodtan ülve a helyünkön, vállunkat vonogatva hallgattuk tanárainkat, amikor az érettségiről beszéltek. Felhívták figyelmünket arra, hogy nagyon hamar el fog telni ez a négy év és eljön a végső megmérettetés, az érettségi ideje.  Ezt mi nem hittük el-, de így elballagott diákként visszagondolva, teljesen igazuk volt (mikor nem?). Április utolsó heteiben kissé úrrá lett rajtunk a pánik, mivel rájöttünk, hogy most már tényleg csak néhány hét és vizsgázunk. Sokan közülünk lelki nyugalommal vágtak neki a nagy feladatnak, hiszen számos előrehozott érettségit tettünk már, így tudtuk, mi vár ránk. Május 7.-e reggelén frissen, úgy érezve, hogy mindent tudunk, megírtuk magyarból, majd 8-án matematikából, 9-én pedig történelemből az érettségi írásbeli részét. Az elkövetkezendő napokban mindenki egy idegen nyelvből és a választott tárgyából vizsgázott. Június végén szóban mutattuk meg tudásunkat a végtelenül kedves vizsgabizottság előtt. Négyéves munkánkat bizonyítja, hogy öt tanuló (Bagi Anett, Kitajka Béla, Tóth Ágnes, Tóth Éva, Sovány Kornél) kitűnőre érettségizett, valamint négy tanuló  jelesre.

Tantárgyankénti átlagaink is nagyon szépek lettek:
magyar – 4,46
matematika – 3,41
történelem – 4,25
angol – 4,39, illetve az emelt szintű érettségik átlaga 4,42 lett.

Informatikából 9-en vizsgáztunk, öt tanulónak jelesre sikerült, ezáltal sikeresen igényelhetjük az ECDL bizonyítványt.

Nagyon büszkék vagyunk eredményeinkre, melyet június 23-án meg is ünnepeltünk bankettünkön. A SuperB megmutatta, hogy valóban megérdemli a szuper jelzőt. Ezt mi már a diákhét kapcsán megelőlegeztük magunknak. ☺

De ezek az eredmények nem születhettek volna meg, ha nem áll mögöttünk és biztat a négy év alatt egy lelkes és kitartó tantestület. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik kitartó munkájukat, valamint jó pihenést kívánni mindenkinek a nyári szünetre!

Bagi Anett
12.B osztályos tanuló

Vélemény, hozzászólás?

120711karate

Remekeltek a térség karatésai

120713temeto

A temetőink nem angolkertek