in

Szilvás Szakmai Napok a Székelyben

120915szekely

120915szekelySzékely Mihály Intézményünk újra a régi névvel rendezte meg a III. Szakmai Napok programját a XV. Szilvanap társrendezvényeként. A programsorozat célja az iskola képzési palettájának bemutatása, a továbbtanulás segítése.

Új helyszínen, közel 200 m2 –es kiállító sátorban kerültek bemutatásra a szakiskolai képzések, valamint a szakközépiskolai képzések, amelyek érettségit is adnak.

A 12 standon betekintést nyerhettek a látogatók a szakmacsoportok tevékenységébe, a külkapcsolatok, testvériskolák adta lehetőségekbe és a kollégiumi életbe is.

Ebben az évben a III. Szakmai Napok helyszíne kibővült az iskola udvarán kialakított Szilva Udvarral, ahol gasztronómiai bemutatót tartott több ízben (!) a vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport. Látványsütés mellett nagy sikere volt a süti kóstolásnak, sült derelyének, szilvás-serclinek. A gyerekeket a Szilva Udvarban az óvodai, általános iskolai, könyvtári foglalkoztatók várták érdekes kézműves feladatokkal.

A diákjaink színpadi bemutatkozására két helyszínen két alkalommal nyílt lehetőség, amelyeket a Szilvanapi nagyérdemű közönség örömmel fogadott.

A Székely Mihály Intézmény a XV. Szilvanap társrendezvényeként igyekezett tartalmas, látványos és igényes programsorozatot nyújtani a három napos Fesztivál látogatóinak.

Vélemény, hozzászólás?

120914kertbarat

Vissza a gyökerekhez

120915srac

Szerelem a temetőben