Connect with us

Hírek

Unják már a szarvasiak a cigányok bandázását

Őr a játszótéren

Régóta unjuk már a bandázást, de ez most hivatalosan is megerősítést nyert Babák Mihály szájából a reggeli rádióműsorában annak kapcsán, hogy tegnap a cigányok a Kossuth téri játszótér egyik őrét fejbe vágták egy karóval. Az eset az őröket napok óta folyamatosan érő provokációk után történt. Polgármesterünk a rádió hullámain keresztül felhívta a cigányok figyelmét a kötelességeikre, ha nem, “meg kell tanítani őket erre; nem lesz könnyű, mert nagyon elrontották őket”. Elmondta, hogy felhívta Oltyán Sándor városi rendőrkapitány figyelmét arra, hogy ne csak a nagy törvényeknek, mint pl. a KRESZ szabályait tartassa be, hanem a helyi rendeleteknek is szerezzen érvényt. Szólt azokhoz is, akik a NAV-nál dolgoznak, hogy “ne csak a zöldséges gatyájába nézzenek be, hanem a cigányokéba is, hogy miből élnek”.

Bejelentést tett egy szárnyait bontogató kezdeményezésről is, amihez már informálisan jelentkeztek is önkéntesek, magánszemélyek és vállalkozók is, akik vállalják, feljelentik magukat a NAV-nál vagyonosodási vizsgálatra, ugyanakkor feljelentenek egy cigányt is, akinek az életvitele vélhetően nem áll párhuzamban legális pénzkereső tevékenységével. A minimumlétszám 50 főben lett meghatározva, ami már akkora tömeg, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A tegnapi skandallum elleni tiltakozásra szólított fel a Szarvasi Fórum facebookos csoport egyik adminisztrátora, Tóth Zoltán, miszerint pénteken 17 órakor várnak minden szarvasit, a városi képviselőket, valamint a Rendőrség munkatársait a Kossuth téri játszótéren egy beszélgetésére, hogy felhívják a figyelmet a játszótér körül kialakult helyzetre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán) Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán)

A szókimondó, cserfes Dorine – Bardon Ivett

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Újra látogatható a Régi Gyűjtemény

Szarvas

Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe híve Pernelle-né, aki egy erőszakos, fecsegő öregasszony – Jónás Gabriella

Szarvas

Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Gajdos Attila vitára hívta a polgármesterjelölteket

Politika

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect