Connect with us

Hírek

Ingyen vizsgálták át a bringákat

Meglehetősen szerény érdeklődés mellett zajlott szombaton a Mobilitási hét keretében megtartott Biztonságos Bringa-nap. Helyszínül a Tesco-parkoló szolgált, ahová elsősorban a kerékpározás és a motorozás szerelmeseit várták.

A Csapesz kerékpárüzlet jóvoltából mindenki ingyenesen átizsgáltathatta a biciklijét, sőt 10-20 százalékos vásárlási és szervízelési kupont is kapott. A Rácz R Motor és Tuning Műhely alternatív energia meghajtású robogókat hozott a rendezvényre és Street Fighter bemutatóval is kedveskedtek a közönségnek.

Podani Mihály szakoktató jóvoltából a robogósok egy ügyességi versenyen mérhették össze tudásukat. Először egy KRESZ-tesztet töltöttek ki, majd az akadálypályán kerekeztek végig.

Krivik Viktor, a mobilitási hét főszervezője a helyszínen úgy nyilatkozott: annak, hogy a vártnál kevesebben jöttek el, egyik oka bizonyára az, hogy párhuzamosan több rendezvény közül is választhattak ezen a napon a szarvasiak. A gyakorló iskola most tartotta a Mustolót, a szomszédos Csabacsűdön pedig a III. Nemzetközi Kukoricanap eseményeire várták az érdeklődőket.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Idén is jó helyre került az MSZP Jézuskájának ajándéka

Szarvas

Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia

Alföldi lányok is elbírnak a hegyekkel

Sport

Jóembert keres(t)ünk, jóembereket találtunk…

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A hétvégén zajlott a Fakupa második fordulója

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect