Connect with us

Csabacsűd

A végén szépített a Csabacsűd

Medvegy Ákos gólja

A tabella elején tanyázó Méhkeréket fogadta otthonában a Csabacsűdi SE. Sajnos nem kezdődött jól a mérkőzés. A vendégek alig mentek át a félpályán, egy védő lábáról felpattanó labda az ellenfél 10-ese, Bondár Attila elé került, aki nem tudta kihagyni az ajtó-ablak helyzetet. A csabacsűdiek érdemben a 10. percben érkeztek meg a méhkeréki kapu elé, amikor Kasnyik Dávid nullszögből lőtt kapura. Akármi is lehetett volna belőle, de a kapus rajta volt. Sajnos a hazaiakat megviselte a gyorsan beszedett gól. Voltak olyan pillanatok, amikor egy támadásból az alapvonaltól húsz méterről egészen Harman József kapusig passzolták vissza a labdát. A kapu előtt rendre elkoptak az akciók. Negyven percet kellett várni az első igazi kapura lövésig, ami Borgulya Tamás nevéhez fűződik.

A második játékrész elején a bíró kegyelmének köszönhetően megmenekültünk attól, hogy Harman kapus nélkül kelljen folytatnunk, aki felhúzott térdekkel ugrott a vendégek csatárának a mellkasába úgy, hogy a labda a közelében sem volt. Először a 67. percben jutottunk el a Méhkerék kapujáig, de eredménye nem volt. Viszont hét perc múlva egy kezezés miatt büntetőt ítélt ellenünk a spori -egyúttal Sonkoly Lajos mehetett tusolni- amit természetesen gólra váltottak a vendégek.

Aztán a 76. perc környékén a jobb szögletzászlónál az alig egy perce beállt Virág Imre szerezte meg a labdát, és adta be a kapu elé. A labda egy méternyire az alapvonaltól elszállt a kapu előtt -még az a roppant idegesítő tökrészeg ember is berúgta volna, aki a kapu háta mögött tolta a hülyeségeit az egész második félidőben- de sajnos fehérmezes nem volt a közelben. Viszont a méhkerékiek megindulhattak ebből, és megszerezték a harmadik góljukat.

Öt perccel a vége előtt ismét Virág indult meg a jobb szélen, adta be az előbbi koreográfia szerint a kapu elé, amit Medvegy Ákos tolt a kapuba. Szépített a Csabacsűd: 1:3. Ez maradt a vége is.

Csabacsűd SE – Méhkeréki SE 1:3 (0:1)

Csabacsűdi SE: Harman József Ákos, Sovány Pál, Kasnyik Dávid (75′ Virág Imre), Kis Mátyás, Bakró Géza, Borgulya Tamás, Petykó Adrián, Sajben Gábor, Szilágyi Dániel (16′ Szilágyi Balázs), Medvegy Ákos, Gombár Attila (65′ Sonkoly Lajos)

Nem kapott játéklehetőséget: Nagy Zoltán

Kispad: Balázs István Gábor

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Egygólos vereséggel kezdtük a szezont Gyulán

Sport

A kert és muzsika fiatalon tartja a lelket

Csabacsűd

Nagyarányú győzelemmel rajtolt a Szarvasi FC a Magyar Kupában megyei fordulójában

Sport

Ifj. Somogyi János még KOTE-edzőként (Fotó: Babák Zoltán) Ifj. Somogyi János még KOTE-edzőként (Fotó: Babák Zoltán)

Ifj. Somogyi János: A szívünket lelkünket fogjuk adni a győzelemért

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect